Antena Meniu Search
x

Prigojin, dat dispărut. Oficialii din Belarus nu ştiu unde e: răspunsul primit de CNN după ce jurnaliştii americani au întrebat unde se află şeful Wagner

Evgheni Prigojin transmite salutări tuturor și transmite CNN că va răspunde la întrebări când „va avea o comunicare adecvată". Între timp, oficialii belaruși spun că nu au detalii despre statutul lui Prigojin în Belarus, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 15:00

Prigojin, dat dispărut. Oficialii din Belarus nu ştiu unde e: răspunsul primit de CNN după ce jurnaliştii americani au întrebat unde se află şeful Wagner
- Profimedia

Serviciul de presă al companiei Concord a lui Evgheni Prigojin a răspuns la o solicitare prin e-mail a CNN cu privire la locul unde se află șeful Wagner. CNN a întrebat: "Nu a existat niciun mesaj de la Evgheni Viktorovici Prigojin de ieri seară. Ați putea clarifica unde se află acum și dacă într-adevăr a acceptat condițiile propuse de președintele Belarusului, Alexander Lukașenko?". Răspunsul a fost următorul: "Toate întrebările dumneavoastră au fost transmise lui Evgheni Viktorovici [Prigojin]. El transmite salutări tuturor și va răspunde la întrebări atunci când va avea o comunicare adecvată".

Prigojin a fost văzut ultima dată părăsind Rostov într-un SUV negru

Prigojin a fost văzut ultima dată părăsind Rostov pe Don sâmbătă târziu într-un SUV negru, după ce Kremlinul a declarat că Lukașenko a negociat un acord prin care Prigojin a fost de acord să meargă în Belarus și să pună capăt rebeliunii sale.

Prigojin nu a confirmat înțelegerea. Agenția oficială de știri din Belarus a declarat duminică că Lukașenko a vorbit din nou la telefon cu președintele rus Vladimir Putin. Oficialii belaruși au declarat pentru CNN că nu au detalii despre care va fi statutul lui Prigojin în Belarus și nu au putut confirma dacă acesta a ajuns deja în țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Prigojin, dat dispărut. Oficialii din Belarus nu ştiu unde e: răspunsul primit de CNN după ce jurnaliştii americani au întrebat unde se află şeful Wagner