Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Primire regală pentru echipa națională a Spaniei, la Madrid. Campionii au fost întâmpinați de Regele Felipe al VI-lea

Echipa Spaniei, campioana Euro 2024, s-a întors acasă cu o primire regală la Madrid. Campionii au fost întâmpinaţi de regele Felipe al 6-lea al Spaniei. A urmat apoi o paradă prin centrul Madridului, la care au participat zeci de mii de spanioli, extaziaţi de reuşita naţionalei lor.

de Redactia Observator

la 16.07.2024 , 08:35

A fost sărbătoare pe străzile din Madrid după ce echipa naţională a Spaniei s-a întors acasă cu cupa Euro 2024. Jucătorii echipei au fost întâmpinaţi de regele Felipe al VI-lea, care i-a felicitat pentru performanţă. A urmat apoi o paradă a gloriei în autocarul decapotabil, unde cupa a stat la loc de cinste. Zeci de mii de fanii îmbrăcați în culorile roșu și galben au fluturat steaguri şi s-au bucurat până la cer de victorie. 

Căpitanul echipei, Álvaro Morata i-a dedicat succesul echipei selecţionerului, Luis de la Fuente, care a fost aruncat în aer de campionii europeni și aplaudat de întreaga piață, pentru că a redat speranța unei țări întregi. 

"Ne-ai ajutat să facem istorie, să câștigăm al patrulea Campionat European. Tu ești Luis de la Fuente!", a spus Morata, căpitanul echipei.

Vezi și

"Sunteți un exemplu pentru această ţară, pentru Spania. Dacă o facem așa, uniți așa cum suntem, suntem mai puternici. Trăiască Spania", a declarat Luis de la Fuente, selecţionerul echipei.

Aflați la balcoane și pe trotuarele aglomerate, fanii entuziasmați, mulți dintre ei copii și unii care au călătorit din zone îndepărtate ale Spaniei, au plâns de bucurie când şi-au văzut eroii întorşi acasă campioni. 

La Roja a urcat din nou în fruntea fotbalului european şi a devenit prima echipă care câştigă al patrulea Campionat European UEFA după 1964, 2008 şi 2012.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Primire regală pentru echipa națională a Spaniei, la Madrid. Campionii au fost întâmpinați de Regele Felipe al VI-lea