Antena Meniu Search
x

Video Principalii candidaţi la şefia Comisiei Europene, în prima dezbatere la Bruxelles

Sunt multe lecţii pe care le mai au de învăţat autorităţile de la noi. V-am arătat, în ultimele săptămâni, în campania "Alege ce urmează", foarte multe exemple. Cel de azi, protecţia mediului, e un subiect dureros pentru noi. Şi una dintre misiunile Uniunii Europene - să facă din acest continent un loc curat, sigur şi bun de trăit. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 22.05.2024 , 21:38

O să reiau un pic din ce ai spus mai devreme. Misiunea Uniunii Europene este, într-adevăr, aceea de a face din Europa un loc mai sigur şi mai bun de trăit. Doar că drumul de la promisiune la misiune e foarte lung.

Principalii candidaţi la şefia Comisiei Europene au prima dezbatere la Bruxelles

Nu a fost candidat român la o funcţie în Parlamentul European care să nu aibă, pe lista sa de promisiuni, şi acest lucru - să facă tot ce îi stă în putinţă aici la Bruxelles pentru ca România să devină un loc mai sigur şi mai bun de trăit.

Vezi și

Cât de mult s-a întâmplat asta, aţi văzut în reportajul de mai devreme. Undeva, pe drumul de la Bucureşti la Bruxelles, ori în birourile de la guvern sau de la primărie, aleşii noştri, au uitat ce-au promis. Ori s-au luat cu alte treburi. 

De aceea e important să Alegem ce urmează. Se vor întâmpla lucruri extrem de importante aici în perioada următoare, pentru ca se va decide tot aparatul - legislativ şi executiv, al Uniunii Europene. Iar asta va da direcţia Uniunii pentru următori ani. Mâine va avea loc aici dezbaterea dintre principalii candidaţi la şefia comisiei. Urmărim tot şi revenim mâine cu detalii care ne privesc pe toţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri externe » Principalii candidaţi la şefia Comisiei Europene, în prima dezbatere la Bruxelles