Antena Meniu Search
x

Galerie foto Prinţul Harry a ajuns la Londra pentru a-l vizita pe Regele Charles. Primele imagini cu monarhul după ce a fost diagnosticat cu cancer

Prinţul Harry a fost văzut sosind marţi la Clarence House pentru o "scurtă întâlnire" cu Regele Charles, după ce monarhul a fost diagnosticat cu cancer.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 18:06

Ducele de Sussex, care locuieşte în SUA, a fost văzut stând în spatele unui Land Rover care făcea parte dintr-un convoi de maşini ce a sosit la reşedinţa regală de lângă Palatul Buckingham. Harry a sosit în Marea Britanie la bordul unui zbor al companiei British Airways care a durat 11 ore. El s-a îmbarcat la câteva ore după ce tatăl său a dezvăluit că este bolnav şi a aterizat marţi după-amiază pe aeroportul Heathrow din Londra.

Prinţul Harry a ajuns la Clarence House, reşedinţa din Londra a Regelui Charles

Soţia sa Meghan şi copiii Archie şi Lilibet au rămas acasă, în Montecito, California.

Venirea grabnică a lui Harry dă speranţe că întoarcerea sa în Marea Britanie va fi folosită pentru o îmbunătăţire a relaţiilor cu tatăl său şi mai ales cu fratele său, William.

Pe acelaşi subiect

Regele Charles se odihneşte la Clarence House după ce a început tratamentul pentru cancer în ambulatoriu, iar prinţesa Beatrice, nepoata sa, şi soţul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au fost văzuţi plecând după o vizită marţi dimineaţă. Nu se ştie dacă Harry va rămâne în centrul Londrei pentru a fi aproape de rege sau va sta la Windsor, cel mai probabil la Frogmore Cottage, scrie news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Regele a început luni tratamentul pentru cancer.

"Pentru că avem de-a face cu un om care este cunoscut ca fiind dependent de muncă, regele va dori să continue să facă cât mai multe lucruri posibile”, a relatat corespondentul SkyNews. "De asemenea, regele încearcă să rămână ”cât mai optimist posibil", a transmis corespondentul citând surse din Palat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry a ajuns la Londra pentru a-l vizita pe Regele Charles. Primele imagini cu monarhul după ce a fost diagnosticat cu cancer