Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry a dezvăluit care au fost ultimele sale cuvinte pentru Regina Elisabeta a II-a: "Sper că vei fi fericită"

În mijlocul unei furtuni de acuzaţii, prințul Harry a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus Reginei Elisabeta a II-a, după ce aceasta s-a stins din viaţă pe 8 septembrie 2022. Ducele de Sussex a scris, în controversata sa autobiografie "Spare", că i-a spus în șoaptă bunicii sale răposate că "speră că va fi fericită" și că va fi alături de bunicul său, Prințul Philip, care murise cu un an înainte, la vârsta de 99 de ani, relatează Page Six.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 09:11

Prinţul Harry a dezvăluit care au fost ultimele sale cuvinte pentru Regina Elisabeta a II-a: "Sper că vei fi fericită"
Prinţul Harry a dezvăluit care au fost ultimele sale cuvinte pentru Regina Elisabeta a II-a: "Sper că vei fi fericită" - Getty Images

În cartea sa controversată, care va apărea pe 10 ianuarie, Harry a povestit cum i-a spus în șoaptă bunicii sale răposate că "speră că va fi fericită” și că va fi alături de bunicul său, Prințul Philip. 

Totodată, prinţul i-a mai spus şi că "o admira pentru că și-a îndeplinit îndatoririle până la sfârșit", făcând referire la participarea ei la sărbătorile jubileului de platină al reginei din acea vară.

Ducele de Sussex continuă dezvăluirile, scriind că a ieșit din camera răposatei sale bunici, de la reşedinţa din Balmoral, Scoția, și a sunat-o pe Meghan Markle pentru a o anunța că a sosit în siguranță. Acesta a ajuns la Castelul Balmoral la câteva ore după ce regina a murit, la vârsta de 96 de ani. 

Harry ar fi aflat despre moartea bunicii sale din presă

Pe acelaşi subiect

La acea vreme, Page Six relata că Harry a aflat despre moartea bunicii sale din presă şi nu de la vreun membru al familiei oficialilor palatului.

Harry și Meghan se aflau în Germania, promovând Jocurile Invictus, când au auzit că starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a s-a deteriorat. Deşi s-a grăbit să fie alături de bunica sa, Harry a ajuns prea târziu și nu a apucat să-și ia rămas bun de la Regină.

Cu toate acestea, a participat la perioada de doliu de 10 zile pentru ea, însoțit de soția sa. După moartea ei, Harry și Meghan s-au reunit public cu William și Middleton pentru prima dată după câteva luni, un omagiu reginei în afara Castelului Windsor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry a dezvăluit care au fost ultimele sale cuvinte pentru Regina Elisabeta a II-a: "Sper că vei fi fericită"