Antena Meniu Search
x

Prințul Harry și-ar putea pierde viza de SUA după ce a recunoscut ca s-a drogat cu cocaină și "ciuperci"

Prințul Harry și-ar putea pierde viza pentru SUA, după ce a recunoscut că a consumat cocaină și ciupergi halucinogene, în adolescență.

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 14:42

Prințul Harry și-ar putea pierde viza de SUA după ce a recunoscut ca s-a drogat cu cocaină și "ciuperci"
Prințul Harry și-ar putea pierde viza de SUA după ce a recunoscut ca s-a drogat cu cocaină și "ciuperci" - Profimedia

Ducele de Sussex, care s-a mutat în SUA în 2020, a recunoscut că a luat droguri, în biografia sa, intitulată "Spare". Viza pentru SUA se acordă „de la caz la caz”, cu reguli care afirmă că „acțiunile curente sau trecute, cum ar fi droguri sau activități criminale” ar putea determina solicitantul să nu fie eligibil pentru o viză, relatează Mirror

Prinţul Harry admite că a mai consumat droguri şi cu alte ocazii

Bărbatul de 38 de ani a dezvăluit că a consumat cocaină când avea 17. De asemenea, Prinţul Harry admite că a mai consumat droguri şi cu alte ocazii, deşi nu i-ar fi plăcut deloc și a recunoscut că a fumat canabis după prima sa întâlnire cu Meghan Markle la Londra, în 2016. Nu se știe ce viză are Prințul Harry, cei mai mulți sugerând că cel mai probabil ar fi o viză de soț din cauza cetățeniei americane a ducesei de Sussex.

Această așa-numită viză O-1, adesea dată vedetelor de film și sportivilor de top, durează trei ani, ceea ce ar însemna că Harry ar putea avea nevoie să solicite o prelungire sau o nouă viză în curând.

Înregistrările vizelor sunt confidențiale conform legislației SUA. Nu putem specula dacă cineva poate fi sau nu eligibil pentru o viză. Ori de câte ori o persoană solicită o viză pentru SUA, un ofițer analizează faptele cazului și determină dacă solicitantul este eligibil pentru acea viză pe baza legislației americane”, a declarat  Departamentul de Stat al SUA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry și-ar putea pierde viza de SUA după ce a recunoscut ca s-a drogat cu cocaină și "ciuperci"