Antena Meniu Search
x

Prințul William și Kate Middleton, alături de cei trei copii în felicitarea de Crăciun

Prințul William și Kate Middleton au împărtășit o fotografie specială pe care au folosit-o pentru felicitarea lor oficială de Crăciun din acest an. În imaginea respectivă sunt prezenţi Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Fotografia a fost făcută în timp ce cuplul regal se aflau în timpul liber, în Norfolk.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 14:27

Prințul William și Kate Middleton, alături de cei trei copii
Prințul și Prințesa de Wales au făcut publică felicitarea de Crăciun, de anul acesta - Profimedia

Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit o frumoasă fotografie de familie, pe care au folosit-o pentru felicitarea oficială de Crăciun din acest an. Imaginea prezintă pe William şi Kate, îmbrăcaţi sumar, în timp ce îi ţin de mână pe copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, la o plimbare în Norfolk.

Prinţul şi Prinţesa de Wales, fotografie specială de Crăciun

William este îmbrăcat în blugi, adidași și o cămașă bleumarin. Prinţul de Wales apare în partea stângă a pozei ținându-se de mână cu fiul cel mare, George, în vârstă de nouă ani, care poartă, de asemenea, adidași, pantaloni scurți și un tricou polo albastru.

În mijlocul fotografiei se află Charlotte, în vârstă de șapte ani, care afișează un zâmbet larg. Prinţesa poartă un trening în stil denim și adidași și merge alături de Louis, în vârstă de patru ani, relatează Mirror. Prinţul Louis poartă un tricou polo cu dungi și pantaloni scurți, în timp ce o ține de mână pe mama lor, Kate. Prinţesa de Wales este îmbrăcată foarte elegant şi simplu: într-o pereche de blugi skinny albaștri, adidași albi și o bluză albă.

Pe acelaşi subiect

Unde a fost realizată noua felicitare de Crăciun a Familiei Regale

Fotografia a fost realizată la începutul acestui an în Norfolk de fotograful Matt Porteous, care a realizat în trecut numeroase fotografii cu William și Kate și familia lor. Într-un mesaj special, Palatul Kensington a transmis că: "Suntem încântaţi de această fotografie. Prințul și Prințesa de Wales sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie a familiei lor. Fotografia, care figurează pe felicitarea de Crăciun a Altețelor Lor Regale din acest an, a fost realizată de fotograful Matt Porteous la începutul acestui an și îi arată pe Prinț și pe Prințesă împreună cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în Norfolk."

Această fotografie este realizată în contrast cu felicitarea de Crăciun de anul trecut, în care familia regală era prezentată în timp ce se relaxau în Iordania. Locația fotografiei de anul trecut a fost emoționantă pentru Kate, asta pentru că soţia Prinţului William şi-a petrecut o mică parte din anii copilăriei în Iordania, unde tatăl ei, Mike, a lucrat pentru British Airways.

Kate Middleton se pregăteşte să găzduiască, joi, cel de-al doilea concert anual de colinde de Crăciun la Westminster Abbey, unde i se vor alătura William, regele Charles, regina consort Camilla și alți membri ai familiei regale. Concertul este în memoria regretatei Regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viaţă acum trei luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prințul William și Kate Middleton, alături de cei trei copii în felicitarea de Crăciun