Antena Meniu Search
x

Video Protest masiv antivaccinare, în Canada. Mii de camioane au blocat centrul capitalei federale, Ottawa

Mii de camioane au blocat centrul capitalei federale a Canadei, Ottawa, într-un protest faţă de obligaţia vaccinării şi toate celelalte restricţii sanitare. Unii participanţi spun că nu vor pleca decât după anularea vaccinării obligatorii pentru şoferii care trec graniţa cu Statele Unite. 

de Redactia Observator

la 30.01.2022, 10:13

Vezi și

Camioanele au venit din toată ţara, salutate, pe parcurs, de alţi manifestanţi. Poliţia a fost în alertă deoarece unii şoferi postaseră mesaje ameninţătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premierul Justin Trudeau a fost evacuat

Protestul este însă unul paşnic, deşi foarte zgomotos. 

Ca măsură de precauţie, premierul Justin Trudeau, care este în izolare, a fost evacuat, cu familia, într-o locaţie protejată. În Canada, 77 la sută din populaţie şi aproape 90 la sută din şoferi sunt vaccinaţi cu două doze, potrivit datelor oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Protest masiv antivaccinare, în Canada. Mii de camioane au blocat centrul capitalei federale, Ottawa