Antena Meniu Search
x

În Italia, fără număr, fără număr! MAFIOŢII ROMÂNI s-au filmat aruncând cu GRĂMEZI DE BANI peste PROSTITUATE. "Uite sacoşa cu bani, frate!" (VIDEO)

La începutul lunii mai, poliţiştii italieni au arestat mai mulţi români, membri ai unei reţele de proxeneţi care acţionau în regiunea Pescara.

La începutul lunii mai, poliţiştii italieni au arestat mai mulţi români, membri ai unei reţele de proxeneţi care acţionau în regiunea Pescara.

Au avut loc descinderi, ocazie cu care anchetatorii din Italia au intrat în posesia unor materiale video halucinante.

Unul dintre ele este cel de mai jos, în care unul dintre proxeneţi are în mână o pungă plină cu euro şi începe să arunce cu bani peste o prostituată româncă întinsă pe pat.

"Să vedeţi acum banii lui Dumnezeu! Uite, sacoşa cu bani, frate. Băgăm mâna în sacoşică şi începem să aruncăm cu banii. Uitaţi, fără număr! Vă place, băieţi?", se aude lăudându-se românul în timp ce aruncă în aer bancnote de 50 de euro.

Priviţi mai jos scenele groteşti!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zilele trecute, poliţia italiană a arestat o femeie în vârstă de 37 de ani, prostituată, acuzată că ar fi infectat mai mulţi clienţi cu HIV şi hepatita C.

Italianca era trimisă la produs de proxeneţii români.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » În Italia, fără număr, fără număr! MAFIOŢII ROMÂNI s-au filmat aruncând cu GRĂMEZI DE BANI peste PROSTITUATE. "Uite sacoşa cu bani, frate!" (VIDEO)