Antena Meniu Search
x

Rămăşiţe umane găsite îngropate la câţiva metri de conacul de 14.7 milioane de dolari al lui Meghan şi Harry din Montecito

Rămăşiţele umane au fost găsite pe un drum aflat la doar câţiva metri distanţă de conacul prințului Harry și Meghan Markle din California.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.06.2021, 11:26

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle - Getty Images

Descoperirea a fost făcută pe 24 mai, pe un drum din Montecito învecinat cu strada complexului de lux, în valoare de 14,7 milioane de dolari, care aparţine cuplului, potrivit purtătorului de cuvânt al unui șerif din Santa Barbara.

Osemintele ar aparţine unui bărbat din comunitatea Chumash

Rămăşiţele păreau a fi ale unui „tânăr adult” și erau „foarte vechi”, a spus purtătorul de cuvânt, existând posibilitatea de a fi de origine nativ americană, datând de secole.

Un criminalist antropolog a fost recrutat pentru a investiga osemintele. Primele rapoarte indică faptul că rămășițele, care au fost găsite la o adâncime de aproximativ 3 metri, ar putea proveni din poporul Chumash, care are rădăcini în zonă datând de aproape 11.000 de ani.

Lucrările au fost oprite la fața locului, iar biroul șerifului Santa Barbara a spus că a anunţat comisia locală şi vor stabili împreună următorii paşi în aşteptarea rezultatului investigaţiei făcute de specialişti.

Oficialii nu au putut confirma însă dacă oasele sunt cu adevărat de origine Chumash, dar spun că este probabil pentru că „locuiau în acea zon㔄Până când nu vom avea o opinie oficială a antropologului criminalist, nu vom spune într-un fel sau altul nimic oficial” a adăugat şeriful.

Autoritățile au confirmat, totuși, că proprietatea pe care au fost găsite rămășițele nu are nicio legătură cu Meghan și Harry. Cuplul a cumpărat conacul de la omul de afaceri Serghei Grishin în iunie 2020.

Rusul a cumpărat-o cu mai mult de 25 de milioane de dolari în 2009 și a încercat să o vândă în repetate rânduri la suma de 34 de milioane, dar în cele din urmă a acceptat să iasă în pierdere şi a scăzut preţul. De altfel, au existat speculații cu privire la cât costă menținerea palatului, estimându-se că ar putea ajunge la 4,4 milioane de dolari pe an, luând în considerare plățile ipotecare, impozitele pe proprietate, personalul, utilitățile și securitatea.

Cuplul locuiește în aceeaşi zonă de lux şi cu alte vedete, fiind învecinaţi cu Oprah și Ellen DeGeneres.

Descoperirea osemintelor poate fi considerată cel mai recent eveniment pentru cei doi de când s-au mutat, dat fiind faptul că au trecut prin mai multe momente dificile. În vacanţa de Crăciun proprietatea le-a fost spartă de două ori de acelaşi intrus. Nickolas Brooks, în vârstă de 37 de ani, a fost prins pentru prima dată pe proprietatea de 14,65 milioane de dolari din Montecito pe 24 decembrie, dar ofițerii de la biroul șerifului din județul Santa Barbara l-au lăsat atunci să plece cu un avertisment, potrivit Daily Mail.

Două zile mai târziu, Brooks a apărut din nou, pe 26 decembrie, fiind ulterior arestat și acuzat de intrare prin efracţie. Bărbatul condusese tot drumul din Ohio pentru a ajunge pe proprietatea celor doi, dar nu se cunoaşte încă motivul sau dacă ducele şi ducesa erau acasă la acel moment. Pe lângă intrus, sistemul de alarmă al proprietății a fost declanșat în alte cinci ocazii.

Comunitatea Chumash a luat contact cu primii coloniști europeni spanioli din zonă în 1542. Astăzi există aproximativ 5.000 de membri Chumash. Chumash înseamnă „producător de mărgele” în limba maternă a comunităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Rămăşiţe umane găsite îngropate la câţiva metri de conacul de 14.7 milioane de dolari al lui Meghan şi Harry din Montecito