Antena Meniu Search
x

Declaraţia şocantă făcută de criminalii lui Răzvan Sîrbu. Tinerii au mărturisit de ce l-au ucis pe român

Răzvan Sîrbu, românul găsit mort anul trecut într-un parc din Marea Britanie, a fost ucis din amuzament. Doi tineri de 19 ani l-au omorât în bătaie, fără motiv.

Vezi și

Răzvan Sîrbu, românul găsit mort anul trecut într-un parc din Marea Britanie, a fost ucis din amuzament. Doi tineri de 19 ani l-au omorât în bătaie, fără niciun motiv. Pentru faptele lor, britanicii şi îşi vor petrece restul vieţii în spatele gratiilor.

Alex Macdonald şi Charlie White l-au bătut pe Răzvan până la moarte. Aveau asupra lor o bâtă şi un satîr şi nu au arătat milă.

MARINELA GAFIŢA, mama lui tânărului ucis:

Răzvan era o persoană foarte prietenoasă şi avea încredere în oameni. Pe 8 ianuarie anul acesta ar fi împlinit 22 de ani.

După atac, ucigaşii tânărului ard hainele purtate în momentul crimei la un foc de tabără improvizat. Nu au nicio remuşcare. Le-au spus judecătorilor că şi-au atacat victima ca să se amuze. Mai mult, unul dintre ei şi-a tatuat chiar o lacrimă sub ochi, semn distinctiv al unui ucigaş. Ambii au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă. 

Răzvan Sîrbu a ajuns în Marea Britanie în toamna lui 2016. Îşi căuta un loc de muncă şi, temporar, locuia într-un cort la marginea pădurii din oraşul Tovil, în sud-estul Angliei. Pentru următorii 18 ani, ucigaşii lui nu au drept de eliberare condiţionată. Un al treilea atacator suferă de probleme psihice şi va fi judecat separat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Declaraţia şocantă făcută de criminalii lui Răzvan Sîrbu. Tinerii au mărturisit de ce l-au ucis pe român