Antena Meniu Search
x

Video Reacția jurnalistei din SUA acuzată de presa de la Kremlin că a încercat să-l seducă pe Vladimir Putin: ”Ce încerca să facă aici cu picioarele?

Un interviu al lui Vladimir Putin pentru presa americană s-a transformat într-o dezbatere despre aspectul fizic al celei cu care a avut dialogul. Dacă imaginile arată că liderul de la Kremlin pare mai interesat de cum arată jurnalista decât de interviul în sine, presa din Rusia o acuză pe femeie că a încercat să-l seducă.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 20:43

Vezi și

Vladimir Putin: ”E o femeie frumoasă, drăguţă, dar eu spun un lucru şi ea îmi răspunde cu ceva complet diferit, ca şi cum nu ar fi auzit ce am spus”.

Trebuia să fie o discuţie despre probleme economice regionale şi situaţia tensionată din Asia de Sud-Est. Dar încă de la apariţia pe scenă, preşedintele rus a părut mai interesat de cum arată jurnalista Hadley Gamble, decât de întrebările pe care le pune.

Jurnalista din SUA, acuzată că a vrut să-l seducă pe Vladimir Putin

Acum, televiziunea publică din Rusia o acuză pe Hadley că, din start, intenţia ei a fost de a-l distrage şi chiar seduce pe Vladimir Putin.

Pe acelaşi subiect

Analist rus: ”Ce încerca să facă aici cu picioarele? Pare că îi face ochi dulci şi îşi linge buzele. Hadley şi-a plimbat constant mâna prin păr, un gest adesea asociat cu sex-appeal-ul”.

Dacă de răspunsurile liderului de la Kremlin presa din Rusia nu a comentat nimic, jurnalista din SUA nu a scăpat de critici. Toate reacţiile ei au fost interpretate ca fiind un flirt. La fel şi felul cum s-a îmbrăcat.

Cum răspunde jurnalista Hadley Gamble criticilor de la Kremlin

Dmitry Kiselyov, prezentator TV: ”S-a poziţionat cu bună ştiinţă drept un obiect sexual. Hadley s-a îmbrăcat într-o rochie neagră, strâmtă şi scurtă şi şi-a ciufulit părul. Pentru a părea că are picioarele mai lungi a purtat o pereche de pantofi nud Christian Louboutin cu un toc de 12 centimetri”.

Hadley nu pare deloc deranjată de scandal şi tratează cu mult amuzament situaţia. Jurnalista de 39 de ani s-a pozat cu articolele din ziarele ruseşti care i-au criticat apariţia şi chiar a primit cadou de la prieteni un tort cu faţa lui Putin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Reacția jurnalistei din SUA acuzată de presa de la Kremlin că a încercat să-l seducă pe Vladimir Putin: ”Ce încerca să facă aici cu picioarele?