Meniu
Search
x

Nou record de infectări cu noul coronavirus în India, peste 90.000 în ultimele 24 de ore

India riscă să devină cea mai afectată țară de pandemia de coronavirus, după ce numai în ultimele 24 de ore au fost raportate peste 90.000 de infectări noi.

De Cristi Ioniţă la 06.09.2020, 11:39
  • India a ajuns la peste 4,1 milioane de infectări cu noul coronavirus.
  • Statele Unite ale Americii conduc detașat în topul celor mai afectate țări din lume.

Autoritățile din India au anunțat, duminică, un nou record de infectări noi cu coronavirus.

Conform Reuters, au fost 90.632 de infectări noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore, astfel că India a ajuns la peste 4,1 milioane de infectări cu noul coronavirus.

Din fericire, majoritatea indienilor au dezvoltat forme ușoare sau medii de infectare, astfel că aproape 3,2 milioane dintre pacienți s-au vindecat deja.

Au fost, însă, 1.065 de decese provocate de coronavirus în India, în ultimele 24 de ore, ajungându-se la un total de 70.626 de decese provocate de coronavirus.

Ținând cont de modul în care crește numărul de infectări cu noul coronavirus, India ar urma să depășească Brazilia, în cursul zilei de luni, și să devină a doua cea mai afectată țară din lume de pandemia de coronavirus, după Statele Unite ale Americii.

Statele Unie ale Americii au ajuns la un total de peste 6,4 milioane de infectări cu noul coronavirus și aproape 193.000 de decese provocate de teribilul virus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Nou record de infectări cu noul coronavirus în India, peste 90.000 în ultimele 24 de ore