Antena Meniu Search
x

Rochiile pentru bărbați, un nou trend despre care se vorbeşte după Paris Fashion Week

Moda este un domeniu în continuă dezvoltare care nu încetează să ne uimească de la o zi la alta. Iar cel mai nou trend despre care se vorbeşte după Paris Fashion Week sunt rochiile prezentate de bărbaţi.

de Redactia Observator

la 12.10.2020, 14:05

Vezi și
  • Şi faimoasa casă de modă Gucci a lansat o rochie pentru bărbaţi.
  • Rochia este confecţionată din bumbac, are broderie, nasturi şi o panglică.

Da, bărbaţi îmbrăcaţi în rochii lungi haute-couture. Este elementul folosit de tot mai multe case de modă în prezentarea noilor colecţii. Iar succesul este garantat, măcar din punctul de vedere al promovării. Dar, evident, ştim deja că gusturile nu se discută. Cu atât mai puţin tendinţele.

Ştim deja că designerii sunt, de fapt, artişti. Artişti cu viziuni diferite, fireşte. Si complexe, din fericire. Industria modei înfloreşte de la un an la altul şi trendurile vin fie sub forma unui prilej de bucurie pentru cei curajoşi, dornici să experimenteze, fie ca un duş rece pentru conservatorii declaraţi. Julien a păşit în lumea modei în urmă cu trei ani. Este la curent cu tot ce se întâmplă pe marile podiumuri şi crede ca expresivitatea înseamnă, de fapt...curaj şi asumare. 

Julien, model: De fiecare dată când văd un bărbat îmbrăcat ca o femeie mă gândesc "Wow, chiar e un bărbat adevărat, pentru că e suficient de curajos să poarte ceea ce vrea el". E tare! Oricine poate purta orice îşi doreşte, atât timp cât nu deranjează, nu răneşte pe nimeni. Cred că e la fel precum o femeie care poartă rochie. 

Reporter: Dar crezi că oamenii îl judecă?

Julien, model: Oamenii închişi la minte... probabil că da, dar asta e în regulă.  E diferit, oamenii poate că nu se simt bine în pielea lor şi îi învinovăţesc pe alţii. Eu port mai multe fuste. 

Despre texturi, nuanţe, modele şi croieli, dar şi despre dragostea pentru haine şi defilare pe podium vorbesc designerii şi modelele care, umăr lângă umăr formează o echipă. 

Designer: Nu cred în materiale pentru un singur gen, cred că toate materialele în asocierile corecte şi cu atitudinea potrivită, potrivit contextului, se pot purta de către oricine. 

Şi faimoasa casă de modă Gucci a lansat o rochie pentru bărbaţi în încercarea de a lupta cu stereotipurile toxice care modelează identitatea de gen masculină se vinde cu 1,700 de lire sterline. Rochia este confecţionată din bumbac sută la sută, are broderie, nasturi şi o panglică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Rochiile pentru bărbați, un nou trend despre care se vorbeşte după Paris Fashion Week