Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român de 32 de ani, arestat de carabinieri după ce a încercat să îi omoare pentru un baton de salam

Un român în vârstă de 32 de ani a fost arestat de carabinieri, după ce a încercat să îi omoare pentru un baton de salam, pe care îl furase dintr-un magazin.

de Redactia Observator

la 18.02.2018 , 18:12

Un român de 32 de ani, arestat de carabinieri după ce a încercat să îi omoare pentru un baton de salam - Sursă: Hepta

Un român în vârstă de 32 de ani a fost arestat de carabinieri, după ce a încercat să îi omoare pentru un baton de salam, pe care îl furase dintr-un magazin, scrie presa italiană.

Tânărul se numeşte Uscaso Virgilio Basile şi a fost prins la ieşire dintr-un supermarket de pe Via Fiorentina, în timp ce încerca să fugă cu un baton de salam în valoare de 1 euro.

Carabinierii l-au oprit şi i-au cerut să returneze marfa magazinului, însă românul avea alte planuri. După ce a refuzat să renunţe la batonul de salam, a scos un cuţit din geacă, a cărui lamă a fluturat-o către poliţişti, ţipând: "Nu am nimic de pierdut, am fost deja în închisoare pentru crimă, nu mă tem de nimic!"

Articolul continuă după reclamă

Apoi românul s-a năpustit asupra poliţiştilor italieni, într-un asalt de neînţeles. Basile a fost repede imobilizat, dezarmat şi transportat imediat către cea mai apropiată secţie de poliţie.

Totul, pentru un baton de salam în valoare de 1 euro. Potrivit presei italiene, Virgilio Basile făcea parte din banda de ucigaşi care în 2011 au masacrat în bătaie un italian.

Sursă: iltirreno.gelocal.it

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un român de 32 de ani, arestat de carabinieri după ce a încercat să îi omoare pentru un baton de salam