Antena Meniu Search
x

Român condamnat la închisoare în Ungaria, pentru trafic de migranţi, după ce poliţiştii l-au găsit cu maşina plină cu sirieni

Un român a fost condamnat la trei ani de închisoare, în Ungaria, după ce a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de trafic de migranţi.

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 12:49

Românul a fost prins de poliţiştii maghiari cu maşina plină cu migranţi
Românul a fost prins de poliţiştii maghiari cu maşina plină cu migranţi - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Nu este primul român condamnat la închisoare în Ungaria pentru trafic de migranţi.

Sentinţa vine la scurt timp după ce românul a fost găsit cu maşina plină cu migranţi în apropiere de graniţa Ungariei cu Austria. Conform Budapest Times, românul a preluat cei şapte migranţi în apropiere de oraşul Morahalom, în sudul Ungariei, şi a reuşit să-i ducă doar până la Karako, oraş situat în apropiere de graniţa Ungariei cu Austria.

Poliţiştii maghiari au oprit maşina românului în trafic şi au găsit-o plină cu sirieni. Cinci dintre migranţi erau în interiorul maşinii, iar alţi doi erau în portbagaj. Românul spera că, dacă se deplasează pe timpul serii sau al nopţii, nu atrage atenţia forţelor de ordine.

Nu este primul român condamnat la închisoare în Ungaria pentru trafic de migranţi

Românul a fost încarcerat şi pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de trafic de migranţi, iar ancheta a scos la iveală faptul că românul nu este la prima abatere de acest gen. Cu câteva zile înainte el mai fusese prins când transporta cinci migranţi către graniţa de vest a Ungariei.

Românul a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru infracţiunile comise şi va avea interdicţie şase ani să mai intre în Ungaria.

Culmea este că nu este primul român condamnat la închisoare în Ungaria pentru trafic de migranţi. Un alt român a fost condamnat tot la trei ani de închisoare, la sfârşitul lunii iulie, după ce a fost prins transportând şase migranţi din Afganistan către graniţa Ungariei cu Austria. Respectivul român încasase 3.500 de euro de la cei şase migranţi din Afganistan pentru a-i ajuta să ajungă până în Germania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Român condamnat la închisoare în Ungaria, pentru trafic de migranţi, după ce poliţiştii l-au găsit cu maşina plină cu sirieni