Antena Meniu Search
x

Român în scaun cu rotile, găsit mort, îngheţat de frig, lângă o staţie de metrou din Milano

Un român în vârstă de 64 de ani, în scaun cu rotile şi fără adăpost, a fost găsit mort în această dimineaţă, lângă staţia de metrou Molino Dorino, la Milano, Italia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.12.2019, 15:22

Carabinierii şi criminaliştii fac cercetări la faţa locului, în afara staţiei de metrou Molino Dorino
Român în scaun cu rotile, găsit mort, îngheţat de frig, lângă o staţie de metrou din Milano - Milano Corriere

Un român în vârstă de 64 de ani, în scaun cu rotile şi fără adăpost, a fost găsit mort în această dimineaţă, lângă staţia de metrou Molino Dorino, la Milano, Italia. 

Cei care au dat alerta au fost trecătorii. Oamenii au sunat după ajutor la 118 şi l-au acoperit pe bărbat cu o plapumă.

A fost, însă, în zadar. Medicii care au ajuns la faţa locului, în jurul orei 7.00 de dimineaţă, l-au găsit pe român decedat. Omul era mort de câteva ore bune, din cauza frigului, scrie Milano Corriere.

Român mort de frig la Milano, în Italia

Giuseppe Sala, primarul oraşului Milano, a făcut un apel către cetăţenii care dorm pe stradă să meargă în centrele de adăpost.

"Avem multe paturi libere și gratuite în centrele de adăpost, rog populația să-i invite pe acești oameni care dorm pe stradă să meargă acolo.

Nu-i putem forța, de aceea am cerut echipei mele să intensifice dialogul cu aceste persoane fără adăpost, iar speranța noastră este ca populația să ne ajute să-i convingem", a declarat Sala la postul de radio Rtl 102.5, potrivit Milano Today.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român în scaun cu rotile, găsit mort, îngheţat de frig, lângă o staţie de metrou din Milano