Antena Meniu Search
x

Român dat în urmărire internațională, prins de Brigada Mobilă din Italia

Un român dat în urmărire internațională a fost prins în de polițiștii din orașul italian Caserta. Bărbatul era căutat de peste un an și jumătate după ce a batjocorit o minoră din Bicaz într-o toaletă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.08.2019, 17:01

Român dat în urmărire internațională, prins în Italia
Pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare - larampa.it

Un român extrem de periculos, dat în urmărire internațională, a fost prins de polițiștii de la Brigada Mobilă din Caserta, Italia. Bărbatul era căutat de peste un an și jumătate, după ce a batjocorit o minoră din Bicaz într-o toaletă.

Agresorul, în vârstă de 42 de ani, condamnat și pentru infracțiuni contra patrimoniului, era căutat în baza unui mandat european de arestare, după ce fusese condamnat la 9 ani de închisoare de către autoritățile române.

În 2010, bărbatul a ademenit o copilă în toaleta unui local, alături de un complice, după care a batjocorit-o. Scandalul a luat imediat amploare, iar polițiștii au reușit în scurt timp să-l aducă în fața judecătorilor.

În luna decembrie a anului 2017, când i-a venit sentința, bărbatul fusese eliberat din închisoare și a reușit să fugă din țară.

Polițiști din toată Europa au pornit pe urmele lui, mai ales că individul era cunoscut ca fiind violent și avea o condamnare la activ pentru furt în Italia, informează larampa.it.

În ultimele zilei, Brigada Mobilă a poliției din regiunea Caserta a reusit să îl localizeze în localitatea Villa di Briano, unde se ascundea cu ajutorul unor localnici.

În perioada următoare, bărbatul va fi adus în România pentru executarea sentinței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Român dat în urmărire internațională, prins de Brigada Mobilă din Italia