Româncă arestată în Italia pentru că şi-a bătut soţul, un octogenar italian

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 12.12.2020, 14:17.
Actualizat: 12.12.2020, 14:21

O româncă de 43 de ani a fost arestată la Bassano del Grappa, în Italia, după ce şi-a bătut soţul, un octogenar italian.

Românca implicată în acest caz are 43 de ani

Carabinierii au imobilizat-o cu greu pe româncă

Il Gazzettino

Incidentul s-a produs vineri seara când tocmai femeia a solicitat intervenţia forţelor de ordine.

Conform Il Gazzettino, carabinierii ajunşi la faţa locului au surprins imagini de coşmar.

Bătrânul de 80 de ani prezenta numeroae vânătăi şi sângera la nivelul capului, în timp ce românca era într-o stare evidentă de agitaţie.

Mai multe, în interiorul casei erau numeroase urme de sânge, iar carabinierii au descoperit cantităţi importante de droguri, dar şi sticle de băutură pe jumătate consumate.

Anchetatorii au stabilit că românca a consumat băuturi alcoolice şi droguri, iar apoi a sărit să-şi bată soţul, pe octogenarul italian.

Românca şi-a ameninţat soţul de faţă cu medicii şi cu carabinierii

L-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi cu picioarele, i-a spart mai multe pahare în cap şi l-a ameninţat cu moartea.

Ba chiar românca l-a înjurat şi l-a ameninţat cu moartea inclusiv de faţă cu carabinierii şi cu medicii care au ajuns la faţa locului pentru a-i oferi bătrânului îngrijiri medicale.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.