Meniu
Search
x

O româncă a picat în gol de la etajul 14 al unui bloc, în Italia. Avea numai 20 de ani

Moarte misterioasă în orașul Latina, din Italia. O tânără româncă, în vârstă de doar 20 de ani, și-a găsit sfârșitul după ce a căzut în gol de la etajul 14 al unui bloc. Polițiștii încearcă să afle toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, deși primele indicii duc cu gândul la un gest extrem.

De Daniel Murărescu la 15.10.2020, 11:42
  • Românca s-a prăbușit în gol de la zeci de metri înălțime
  • Echipajele de urgență nu au putut face nimic pentru a o salva
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Tragedia a avut loc marți la amiaza, în jurul orei 12:30. Din primele informații, românca a căzut în gol de la etajul 14 al unui zgârie-nori din centrul orașului Latina, iar corpul ei s-a prăbușit în curtea clădirii "Palazzo Pennacchi", situat pe strada Viale Don Giuseppe Morosini.

Potrivit, latinapress.it, paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul, impactul cu solul fiind fiind deosebit de puternic. Zona a fost împânzită imediat de pompieri și polițiști, care au deschis o investigație.

Site-ul radioluna.it informează că tânăra româncă locuia cu mama ei și ar fi trecut printr-o perioadă dificilă, probabil pe fondul pandemiei de coronavirus, iar anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Cu toate acestea, investigațiile continuă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit femeia de 20 de ani.

Reamintim tuturor românilor din Italia că au la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste gândurile negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani)

 – http://www.azzurro.it

 – http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat)

 – Telefon 19696

Telefono Amico

 – http://www.telefonoamico.it

 – Telefon: 199 284 284

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O româncă a picat în gol de la etajul 14 al unui bloc, în Italia. Avea numai 20 de ani