Antena Meniu Search
x

O româncă băută și drogată s-a culcat pe șinele de tren în Germania și a provocat debandadă la apariția unui marfar

O româncă de 29 de ani, băută și drogată, a fost protagonista unui incident bizar în Germania, lângă Munchen. Tânăra s-a culcat pe șinele de tren și a provocat debandadă la apariția unui marfar.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.07.2019, 13:40

Marfar oprit la un punct de trecere a căii ferate în Germania
O româncă băută și drogată s-a culcat pe linia de tren în Germania, în fața unui marfar - Poliția germană

O româncă de 29 de ani, băută și drogată, a fost protagonista unui incident bizar în Germania, lângă Munchen. Tânăra s-a culcat pe șinele de tren și a provocat debandadă la apariția unui marfar.

Viața româncei a fost salvată de vigilența mecanicului unui tren marfar, care circula pe acea linie, la Dagfling, apropierea orașului Munchen. Însă mecanicul de 36 de ani a avut bătăi de cap cu tânăra.

Băută și drogată, românca s-a întins vineri dimineață pe linia ferată, la un punct de trecere din Dagfling și a adormit. Spre norocul ei, mecanicul locomotivei a observat-o și a activat frâna de urgență, spune ziarul merkur.de.

Reacția româncei

Când a coborât însă, mecanicul a observat că tânăra nu mai era pe lina ferată. Reacția ei l-a lăsat pe german fără replică. Cercetând zona, el a descoperit că românca se urcase într-un vagon din marfar și căutându-și un loc confortabil, și-a continuat somnul.

Un polițist aflat în zonă a intervenit și a luat-o pe tânără din tren. Potrivit ziarului local idowa.de, la alcooltest, rezultatul a fost alcoolemie de 2,51 mg/l în aerul expirat. Analizele au indicat și că tânăra consumase droguri.

Românca e anchetată de poliția federală din Germania și e acuzată că a reprezentat un pericol în traficul feroviar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O româncă băută și drogată s-a culcat pe șinele de tren în Germania și a provocat debandadă la apariția unui marfar