Antena Meniu Search
x

Românca dispărută în Marea Britanie a fost găsită moartă într-un tomberon

Un trup mutilat, într-un tomberon, pe marginea drumului a dat alarma. A stat două săptămâni în stradă şi nimeni nu şi-a dat seama că înăuntru e un cadavru

Vezi și

Un trup mutilat, într-un tomberon, pe marginea drumului a dat alarma. A stat două săptămâni în stradă şi nimeni nu şi-a dat seama că înăuntru e un cadavru

Poliţiştii din Marea Britanie îl caută acum cu disperare pe ucigaşului româncei de 26 de ani. Tânăra fusese dată dispărută cu câteva zile în urmă.

Pe strada "Speranţei" din oraşul englez West Bromwich, viaţa unei femei a fost curmată brusc, iar trupul ei mutilat a fost aruncat într-un tomberon de pe trotuar.

Zeci de oameni au trecut zilnic pe lângă el, fără să bănuiască grozăvia. Poliţia care cerceta zona de câteva zile, pentru că o căuta cu disperare pe o româncă de 26 de ani a făcut descoperirea macabră.

Şi imediat ce trupul ascuns în tomberon a fost găsit s-a dat alarma. Iar anchetatorii au făcut imediat legătura cu dispariţia Lidiei Teodora Pascale. Tânăra nu a mai fost văzută de familie din 19 noiembrie. Tomberonul suspect a apărut pe stradă chiar a doua zi. Coincidenţa e atât de mare, încât anchetatorii cred că trupul din tomberon este al româncei. Aşteaptă însă ca o rudă să o recunoască oficial.

Acum doi ani, românca ar fi avut de-a face cu autorităţile din Italia, unde ar fi fost reţinută pentru furtul unor sticle de băutură dintr-un magazin, împreună cu un alt român.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Românca dispărută în Marea Britanie a fost găsită moartă într-un tomberon