Antena Meniu Search
x

O româncă a băgat groaza în şoferii de pe un pod din Veneţia şi a obligat un poliţist să se arunce în apa rece a lagunei

O româncă a băgat groaza în şoferii de pe un pod din Veneţia şi a obligat un poliţist să se arunce în apa rece a lagunei. Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, mai mult moartă decât vie.

Românca are 37 de ani
O româncă a băgat groaza în şoferii de pe un pod din Veneţia şi a obligat un poliţist să se arunce în apa rece a lagunei - Venezia Today

O româncă a băgat groaza în şoferii de pe un pod din Veneţia şi a obligat un poliţist să se arunce în apa rece a lagunei. Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, mai mult moartă decât vie.

O româncă de 37 de ani a îngrozit şoferii de pe un pod din Veneţia, sâmbătă seara aproape de miezul nopţii. Mergea în zig zag pe mijlocul şoselei şi încerca să oprească maşinile care treceau pe lângă ea. În cele din urmă traficul a fost complet blocat.

Şoferii s-au temut că ar putea să o lovească şi au chemat poliţia. Mai mulţi carabinieri au ajuns la faţa locului şi au început să discute cu românca, încercând să o liniştească. Venezia Today scrie că românca părea într-o stare psihică alterată.

Femeia a fost scoasă de pe carosabil şi poliţiştii credeau că au liniştit-o. Numai că, într-un moment de neatenţie al acestora, românca s-a aruncat efectiv de pe pod, peste balustradă, în apele reci ale lagunei. 

Fără să stea pe gânduri, un poliţist a urmat-o aproape imediat, îmbrăcat. Acesta a reuşit să o ajungă repede din urmă în apă şi să o salveze in extremis. A scos-o la mal şi a predat-o medicilor de pe salvare într-o avansată stare de hipotermie.

Sursa citată scrie că viaţa ei e încă în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » O româncă a băgat groaza în şoferii de pe un pod din Veneţia şi a obligat un poliţist să se arunce în apa rece a lagunei