Antena Meniu Search
x

O româncă de 16 ani şi sora ei mai mică, spulberate de un Mercedes pe un drum din Italia. Luisa a murit pe loc

Luisa George, o fată româncă de numai 16 ani, a murit pe loc, duminică seară, întrun cumplit accident rutier petrecut la Casaletto Lodigiano, în provinica Lombardia. Sora sa, de 15 ani, este grav rănită.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.12.2019, 11:27

Luisa George, o româncă din Italia, a murit într-un accident cumplit la Mairano, Casaletto Lodigiano
O româncă de 16 ani şi sora ei mai mică, spulberate de un Mercedes pe un drum din Italia. Luisa a murit pe loc - Facebook / ilcittadino.it

Luisa George, o fată româncă de numai 16 ani, a murit pe loc, duminică seară, întrun cumplit accident rutier petrecut la Casaletto Lodigiano, în provinica Lombardia. Sora sa, de 15 ani, este grav rănită.

Luisa se afla într-un Chrysler împreună cu alţi trei tineri, printre care şi sora ei mai mică, în momentul în care maşina lor s-a ciocnit cu un Mercedes B-Class, condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani.

Accidentul s-a produs la ora 18:30, pe şoseaua provincială 17, în dreptul localității Mairano. 

În urma impactului, acesta din urmă a suferit leziuni minore, în timp ce toţi cei patru tineri din Chrysler au rămas încarceraţi.

Luisa George a murit pe loc, iar ceilalţi tineri - un băiat de 21 de ani şi alte două fete de 15 şi 17 ani - au fost grav răniţi. Fata de 17 ani se află în comă, la spitalul San Matteo di Pavia.

Potrivit Orgoglio Santangiolino, adolescenta româncă de 16 ani era rezidentă la Sant’Angelo Lodigiano, unde locuia alături de părinții ei, dar și de sora de 15 ani, care a fost și ea rănită în urma accidentului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O româncă de 16 ani şi sora ei mai mică, spulberate de un Mercedes pe un drum din Italia. Luisa a murit pe loc