Antena Meniu Search
x

A fost găsită Sierra, fetița româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru

A treia româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru a fost găsită! Vă avertizăm că urmează informaţii cu purternic impact emoţional! Trupul neînsufleţit al fetiţei de şase ani a fost scos la suprafaţă dintr-un lac, la 20 de kilometri de Nicosia.

de Redactia Observator

la 13.06.2019, 15:34

Vezi și

Cea de-a treia româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru a fost găsită! Vă avertizăm că urmează informaţii cu purternic impact emoţional! Trupul neînsufleţit al fetiţei de şase ani a fost scos la suprafaţă dintr-un lac, la 20 de kilometri de Nicosia. Copila, al cărei tată este român, a fost omorâtă împreună cu mama ei, de origine filipineză. 

După două luni de căutări, ancheta în cazul criminalului în serie din Cipru a ajuns la final. Ultima victimă a fostului militar de 35 de ani a fost găsită. Ieri după-amiază, trupul neînsufleţit al fetiţei de şase ani a fost scos la suprafaţă dintr-un lac izolat de pe insulă.

Copila era învelită într-un cearşaf de care era legat un bloc de ciment. Se afla la 6 metri sub apă, în lacul Memi. Membrii echipelor de căutare au găsit-o după ce au primit indicaţii de la criminal.

Sierra era fiica unei femei din Filipine, ucisă şi ea de acelaşi individ. Fata era pe jumătate româncă. În urmă cu două luni, tatăl ei a vorbit cu lacrimi în ochi în faţa jurnaliştilor din Cipru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre cele şapte victime ale criminalului s-a numărat o altă româncă împreună cu fiica ei. Livia Bunea şi Elena Natalia au fost date dispărute în septembrie 2016. Iar trupurile lor au fost scoase dintr-un lac toxic, în urmă cu aproximativ o lună. La cererea familiei, ele vor fi înmormântate azi în Cipru.

Soţul româncei a anunţat că va da în judecată atât ucigaşul, cât şi statul cipriot. Bărbatul susţine că neglijenţa poliţiei a dus la pierderea unor vieţi omeneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » A fost găsită Sierra, fetița româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru