Antena Meniu Search
x

Doi români fără bilet au blocat un tren în Italia și au regretat amarnic

Doi români care nu aveau bilet au blocat un tren în Italia, în provincia Ancona. Cei doi tineri au făcut scandal controlorilor și au fost potoliți doar cu poliția.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 07.04.2019, 16:41

Poliția discută cu un bărbat fără bilet în tren
Doi români fără bilet au blocat un tren și au fost arestați, în Italia - Ancona Today

Doi români care nu aveau bilet au blocat un tren în Italia, în provincia Ancona. Cei doi tineri au făcut scandal controlorilor și au fost potoliți doar cu poliția.

Incidentul s-a produs în gara Loretto, într-un tren de călători care circula de la Ancona la Ascoli.

Controlorii au găsit doi români care nu aveau bilet. Cei doi tineri, de 21 și 30 de ani, au fost invitați atunci să plătească tichetele de călătorie, dar au refuzat. Trenul a rămas blocat în gară, în timp ce cei doi tineri au făcut scandal.

Aflați într-o situație fără soluție, controlorii au cerut ajutorul poliției. Atitudinea românilor s-a schimbat, se pare, la apariția carabinierilor.

Tinerii au coborât din tren, au fost arestați și duși la secție, spune ziarul Ancona Today. Românii au fost dați pe mâna procuratorii din Ancona, care i-a pus sub acuzare pentru întreruperea serviciului de transport public.

Trenul a pornit în cele din urmă la drum, după arestarea celor doi, dar a ajuns cu întârziere la destinație. Potrivit Il Giornale, cei doi tineri nu au un domiciliu stabil în Italia și au antecedente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi români fără bilet au blocat un tren în Italia și au regretat amarnic