Antena Meniu Search
x

Rușii au atacat Kievul cu zeci de drone iraniene. Armata ucraineană anunță că a doborât 30 de aparate de zbor kamikaze

Rusia a lovit, luni dimineață, infrastructura esenţială din Kiev, au anunţat autorităţile ucrainene, care au precizat că sistemele de apărare aeriană au distrus aproximativ 30 dintre cele 35 de drone îndreptate spre capitala ucraineană, iar două persoane au fost rănite.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 11:16

Rușii au atacat Kievul cu zeci de drone iraniene. Armata ucraineană anunță că a doborât 30 de aparate de zbor kamikaze
Rușii au atacat Kievul cu zeci de drone iraniene. Armata ucraineană anunță că a doborât 30 de aparate de zbor kamikaze - Facebook

Guvernatorul regiunii Kiev, Oleksi Kuleba, a scris pe Telegram că obiective de infrastructură şi case private au fost avariate în urma atacului nocturn cu drone din regiunea Kiev. Cele două persoane rănite sunt sub supraegherea medicilor.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a anunţat că echipele lucrează la restabilirea energiei electrice şi căldurii în oraş. La rândul lor, forţele aeriene ucrainene spun că au doborât 30 din cele 35 de drone Shahed lansate de Rusia în cursul nopţii.

La Kiev s-au auzit mai multe explozii, potrivit CNN. De asemenea, un incendiu a fost semnalat în cartierul central Şevcenkivski.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Armata ucraineană a distrus 30 din cele 35 de drone iraniene

Alarma a fost dată în jurul orei locale 2.00, când armata a anunţat că a fost activată apărarea aeriană pentru a proteja capitala de atacuri cu drone, iar locuitorii au fost îndemnaţi să se adăpostească.

Dronele kamikaze Shahed-136/131, de fabricaţie iraniană, ar fi fost lansate de pe coasta estică a Mării Azov, a adăugat armata ucraineană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Rușii au atacat Kievul cu zeci de drone iraniene. Armata ucraineană anunță că a doborât 30 de aparate de zbor kamikaze