Antena Meniu Search
x

Video Se dădeau babysitteri, câștigau încrederea părinților și apoi abuzau copii. Un scandal uriaș de pedofilie cutremură Germania

Se dădeau drept babysitteri pentru a abuza copii. Un nou scandal uriaş de pedofilie cutremură Germania. Zeci de suspecţi au fost arestaţi, iar anchetatorii spun că încă nu au date finale în privinţa numărului de victime: se aşteaptă la sute de cazuri. Cea mai mică dintre victime avea doar o lună în momentul agresiunii.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 22:08

Vezi și

Reţeaua de pedofili acţiona în 14 dintre cele 16 landuri ale Germaniei, ba chiar şi peste graniţă, în Austria. Liderul reţelei era un bărbat de 44 de ani. Publica anunţuri în care îşi oferea serviciile de babysitter. O dată angajat, le câştiga încrederea părinţilor. Din 2005 până acum, individul ar fi molestat cel puţin 12 copii, 10 băieţi şi două fetiţe, din care jumătate aveau mai puţin de trei ani.

Scandal uriaș de pedofilie în Germania

Falk Schnabel, şef poliţie Koln: "Sunt şocat şi stupefiat. Nu am mai întâlnit un asemenea nivel de brutalitate inumană şi de indiferenţă grosolană faţă de suferinţele copiilor".

Bărbatul stabilit într-o localitate din apropiere de Koln era căsătorit, nu avea copii şi nici cazier. Cantitatea de imagini pornografice găsită pe calculatorul său este atât de mare încât, în câteva luni, poliţiştii nu au apucat să cerceteze decât 10 la sută din materiale.

Pe acelaşi subiect

Falk Schnabel: "În acest moment, nu putem estima cu câţi suspecţi, victime şi abuzuri avem de-a face".

Doar 33 de cazuri identificate. Ar putea fi sute de victime

În total, 74 de persoane au fost reţinute în acest caz şi doar 33 de victime au fost identificate în această anchetă. Abuzurile asupra copiilor sunt un fenomen în creştere în Germania.

Sascha Lawrenz, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne: "Este şocant că în 2021, în medie, zilnic  49 de copii din Germania au fost victime ale violenţei sexuale".

Noul scandal de pedofilie vine după ce în 2021, un raport independent a arătat că între 1975 şi 2018, peste 200 de feţe bisericeşti ale Diocezei din Koln ar fi abuzat sexual cel puţin 314 victime. Mai mult de jumătate dintre aceste victime aveau sub 14 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Se dădeau babysitteri, câștigau încrederea părinților și apoi abuzau copii. Un scandal uriaș de pedofilie cutremură Germania