Antena Meniu Search
x

I-a trimis fiicei un selfie cu masca de oxigen pe față, apoi a murit. Femeia, asistentă în Anglia, n-a mai apucat să-și ia rămas bun

O asistentă medicală de la o casă de îngrijire din Marea Britanie a apucat să-i trimită fiicei sale o ultimă fotografie în care apare cu masca de oxigen pe față, după care a murit.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.05.2020, 12:08

O asistenta medicala din Anglia a murit de COVID-19 fără să iși ia rămas bun de la familie
O asistenta medicala din Anglia a murit de COVID-19 fără să iși ia rămas bun de la familie - Pixabay/ gofundme.com
  • Resy Manalo era asistentă medicală într-o casă de îngrijire din Birkenhead, Merseyside.
  • Femeia a ajuns în stare critică la spital, după ce medicii au considerat inițial că simptomele ei nu sunt suficient de grave.

Resy Manalo, în vârstă de 64 de ani, care s-a mutat în Anglia din Filipine în 2006, a murit din cauza COVID-19 fără ca familia să își poată lua rămas bun de la ea.

Resy a lucrat într-o casă de îngrijire din Birkenhead, Merseyside, până în momentul în care s-a infectat cu coronavirus și a murit după o săptămână de luptă cu boala.

Fiica ei, Charizze, spune că mama ei s-a plâns de lipsa echipamentului personal de protecție înainte de a se infecta cu COVID-19.

„Ultimul semn de viață primit de la ea a fost o fotografie în care apare cu o mască de oxigen pe față. După aceea medicii ne-au informat că va fi intubată. Și nu am mai știut nimic despre ea”, a spus fiica asistentei, potrivit The Sun.

”Cu două săptămâni înainte de a fi internată mi-a spus că este îngrijorată pentru că a fost expusă unui rezident care a murit ulterior din cauza coronavirusului. Câteva zile mai târziu ne-a spus că nu se simte bine”, a mai povestit aceasta.

Tânăra spune că mama ei a sunat la 111 pentru ajutor, deoarece starea ei s-a agravat, dar i s-a spus că simptomele nu sunt suficient de grave pentru a justifica tratamentul la spital.

Când a ajuns într-un final la spital, asistenta era deja în stare gravă, motiv pentru care a și murit, o săptămână mai târziu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » I-a trimis fiicei un selfie cu masca de oxigen pe față, apoi a murit. Femeia, asistentă în Anglia, n-a mai apucat să-și ia rămas bun