Antena Meniu Search
x

Șofer român criticat de colegi, după ce a povestit cum a luat 3.800 € amendă, în Germania: "Poate așa vă învățați minte"

Un șofer român e criticat de colegi, după ce a povestit cum a luat 3.800 de euro amendă, în Germania. "Poate așa vă învățați minte", scriu alți șoferi români în comentariile la postarea de pe Facebook, care a devenit virală.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.10.2020, 11:14

Șofer român
Microbuzul, remorca și mașina de pe ea aufost oprite în custodia Poliției - Facebook
  • Șoferul a primit mai multe amenzi, pentru diverse încălcări ale legilor rutiere.
  • A povestit apoi pe grupurile de Facebook ce a pățit.

Un microbuz de persoane cu o remorcă pe care transporta o mașină plină cu bagaje a fost controlat de poliția germană într-o parcare de lângă Koln. Șoferul român al mașinii, din Galați, a povestit apoi pe Facebook, pe grupul dedicat controalelor din trafic din Europa, ce amenzi a primit. În total, 3.800 de euro.

"Dimineața in parcare la freshen

1500 euro pt licența transport pers

1500 euro pt licența transport mașini pe platforma

Pe acelaşi subiect

600 euro pt Bursucul de la platforma și îmi dădea un șut mic pistonul

200 euro pt ca bagajele din masina depășesc nivelul banchetelor și exista riscul sa vina la oameni in cap

Oprită platforma pentru defecțiunea de la piston

Chemată platforma sa o ridice de acolo 300 euro

Și 25 euro pe zi parcarea", a scris șoferul.

Zeci de colegi români l-au criticat pentru felul în care arăta mașina și pentru încălcările de lege pentru care a fost amendat. "Așa da, felicitări poliției!", a scris Ilie P., în vreme ce un alt șofer, Liviu T.P. a comentat: "Poate așa vă învățați minte și intrați în legalitate....".

"Nu-i rău, are o legătură cu ceva. Sunt mii de șoferi ce transportă persoane și mașini, dar cu siguranță te-a blestemat vreun client că i-ai tras țeapă.", a fost comentariul unui alt șofer.

Au existat și unii, puțini, care i-au luat apărarea celui amendat: "Bravo mă colegilor, nu știți decât sa aruncați jigniri, urât, foarte urât din partea voastră, dar nu uitați ca și pentrut noi, penrut oricare, exista welss deschis, sau cum ziceți voi, bombardieri ON. HAI SA AVEȚI DRUMURI BUNE!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Șofer român criticat de colegi, după ce a povestit cum a luat 3.800 € amendă, în Germania: "Poate așa vă învățați minte"