Antena Meniu Search
x

Şofer român din Anglia, găsit vinovat de înşelăciune după ce a păcălit o clientă cu probleme de vedere

Cornel, un român de 32 de ani care lucra ca şofer în Anglia, a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de înşelăciune, după ce a păcălit o clientă cu probleme de vedere.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.01.2020, 16:28

Cornel îşi află pedeapsa pentru înşelăciune la începutul lunii februarie
Cornel este acuzat că a păcălit o clientă cu probleme de vedere - The Sun

Cornel, un român de 32 de ani care lucra ca şofer în Anglia, a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de înşelăciune, după ce a păcălit o clientă cu probleme de vedere.

Cornel activa ca şofer în Londra şi una dintre clientele sale a fost, în iunie anul trecut, Victoria Oruwari, 39 de ani, femeie de origine nigeriană care are probleme cu vederea şi care este o adevărată vedetă internaţională.

Conform The Sun, Victoria Oruwari a fost finalista unui show de talente din Marea Britanie şi a susţinut recitaluri în mai multe ţări.

În iunie anul trecut, Victoria a apelat la serviciile lui Mihai pentru o călătorie de la London Bridge la East Croydon.

Femeie susţine că, pe parcursul călătoriei, românul a iniţiat o discuţie despre pierderea vederii, lucru care i s-a părut destul de bizar.

Mai mult, la final, românul i-a spus femeii că nu poate încheia călătoria de pe aplicaţia lui şi i-a cerut acesteia telefonul ei.

Cornel ar fi profitat de moment şi ar fi taxat călătorie la un preţ dublu faţă de cel normal. Mai mult, el şi-ar fi acordat cinci stele, maxim posibil, şi un bacşiş de 20 de lire sterline de pe telefonul Victoriei.

Românul susţine că este nevinovat şi că vrea doar să lucreze oneste, mai ales că are doi copii acasă, iar avocatul său a mizat pe ideea că acesta nu şi-ar fi riscat locul de muncă pentru un bacşiş de 20 de lire sterline.

Chiar şi aşa, compania care miza pe român i-a dezfăcut contractul de colaborare, iar magistraţii l-au găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Cornel îşi va afla pedeapsa la începutul lunii februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Şofer român din Anglia, găsit vinovat de înşelăciune după ce a păcălit o clientă cu probleme de vedere