Antena Meniu Search
x

Sora lui Madeleine McCann, dispărută în 2007, a apărut pentru prima dată în public de la dispariţia surorii ei. Familia nu renunţă la căutări: "Încă ne lipseşte"

Sora lui Madeleine McCann, fetiţa dispărută în 2007, a apărut pentru prima dată în public de la dispariţia surorii ei. Amelie, acum în vârstă de 18 ani, a fost fotografiată pentru prima dată de când era mică, iar apariţia ei la priveghi oferă o nouă rază de speranţă, întrucât oamenii îşi pot face acum o idee despre cum ar putea arăta sora ei dispărută ca adult.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 11:17

Sora lui Madeleine McCann, dispărută în 2007, a apărut pentru prima dată în public de la dispariţia surorii ei. Familia nu renunţă la căutări: "Încă ne lipseşte"
Sora lui Madeleine McCann, dispărută în 2007, a apărut pentru prima dată în public de la dispariţia surorii ei. Familia nu renunţă la căutări: "Încă ne lipseşte" - Terry Harris/Paul Tonge

Sora lui Madeleine McCann a aprins o lumânare în memoria ei seara trecută, alături de părinţi şi de oamenii din comunitatea lor, cu ocazia celei de-a 16-a aniversări de la dispariția surorii sale. "Este bine că toată lumea este aici împreună, dar este o ocazie tristă", a spus Amelie, potrivit Mirror

Alături de părinţii ei, Kate şi Gerry, a fost întâmpinată cu căldură de localnici și susținători în timpul unei rugăciuni în satul lor natal, Rothley, din Leicestershire. Fratele ei geamăn, Sean, nu a participat. Prietena apropiată a lui Kate, Fiona Payne, care se afla în vacanța fatidică în Portugalia din mai 2007 când Maddie, în vârstă de trei ani, a dispărut, a fost şi ea prezentă. 

Amelie a aprins o lumânare pentru Maddie

Amelie a aprins o lumânare pentru Maddie și pentru alți copii dispăruți la memorialul de război. Imagini cu sora ei au împodobit balustrada neagră și un felinar de speranță încă strălucește non-stop pentru ea.

Pe acelaşi subiect

Kate s-a alăturat rugăciunilor, dar nici ea, nici Gerry nu s-au adresat celor prezenţi. Amelie, însoțită de prietena ei Georgina, s-a alăturat la repetarea mantrelor citite de cei aproximativ 70 de oameni prezenţi: "Nu renunța niciodată", "nu lăsa piatra neîntoarsă", "nu uita de mine".

Kate și Gerry se agață de o sclipire de speranță că Maddie, care acum ar avea 19, aproape 20 de ani, ar putea fi încă în viață. Unchiul lui Kate a declarat, după eveniment: "Kate și Gerry sunt foarte mișcați de dimensiunea grupului de oameni care s-au prezentat aici astăzi. După toți acești ani, oamenii încă se adună - unii vin de fiecare dată, alții sunt noi și suntem foarte recunoscători". 

Cine ar putea fi găsit vinovat în cazul lui Maddie

Poliția germană este convinsă că Maddie este moartă și intenționează să-l acuze pe principalul suspect, Christian Brueckner, de răpire și crimă. Recent, însă, a ieșit la iveală că pedofilul condamnat s-ar putea să nu se confrunte niciodată cu un proces în cazul lui Maddie, din cauza unui punct de vedere juridic asupra jurisdicției instanțelor străine.

Brueckner, în vârstă de 45 de ani, execută în prezent o pedeapsă într-o închisoare germană pentru viol în aceeași stațiune portugheză din care Maddie a dispărut în mai 2007. El a negat vehement orice implicare în răpirea ei.

Poliția britanică a cerut recent Ministerului de Interne mai mulți bani pentru a-și menține ancheta, cu numele de cod Operațiunea Grange, care a costat până acum 13 milioane de lire sterline. Cererea lor urmează să fie aprobată de un comitet de granturi speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Sora lui Madeleine McCann, dispărută în 2007, a apărut pentru prima dată în public de la dispariţia surorii ei. Familia nu renunţă la căutări: "Încă ne lipseşte"