Antena Meniu Search
x

Soţ şi soţie, găsiţi morţi în maşină după ce au decis să-şi pună capăt zilelor împreună, în Marea Britanie. Biletul găsit de poliţişti: „Niciunul dintre noi nu poate trăi fără celălalt”

Soţ şi soţie, găsiţi fără viaţă, intoxicaţi cu monoxid de carbon, într-o maşină închiriată în apropiere de Sewanage, Dorset. Cu o zi în urmă găzduiseră o petrecere cu prietenii, în Marea Britanie. Pisica celor doi a fost găsită moartă, ghemuită la picioarele acestora. 

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 14:59

Maşină cu geamul aburit
Soţ şi soţie, găsiţi morţi în maşină după ce au decis să-şi pună capăt zilelor împreună, în Marea Britanie - Shutterstock

Deborah avea 49 de ani şi lucra ca asistent personal pentru trei comandanţi de armată consecutivi. La rândul lui, Peter, veteran de război, avea 22 de ani de serviciu militar. Cei doi fuseseră împreună timp de 23 ani. În maşina în care cei doi s-au sinucis, autorităţile au găsit un bilet pe care scria „niciunul dintre noi nu poate trăi fără celălalt.”

Cu cinci luni în urmă, Deborah a primit vestea că s-a vindecat de cancer şi nu avea antecedente medicale vizând tulburări mintale. Peter a vorbit despre a-şi lua viaţa, cu ani în urmă, când a trecut printr-o depresie. Acesta a fost diagnosticat cu sindrom de stres post-traumatic din cauza serviciului militar, dar apropiaţii erau de părere că a reuşit să treacă peste.

Cei doi păreau foarte fericiţi ultima dată când şi-au văzut prietenii, Rosemary Carlisle, mama Deborei spune că: „Familia noastră este foarte confuză privind motivele pentru care cuplul a ales să îşi ia viaţa. Nu a existat niciun indiciu despre ce avea să se întâmple, aveau de gând să meargă în vacanţă în Spania şi să îşi cumpere un apartament”

“Deborah era un soldat model”

Fostul şef al Deborei McGuiness, Sir Richard Dannatt spune că era un „soldat model” şi că moartea celor doi este o „dublă tragedie”. „Este, totuşi, o consolare faptul că ea şi soţul ei au murit împreună” a mărturisit acesta pentru The Sun.

Plicuri cu bani şi un carneţel cu mesaje emoţionante au fost găsite în maşină. Pisica celor doi a fost găsită moartă, ghemuită la picioarele acestora. Vehiculul a fost văzut în jurul orei 7:30, dimineaţa următoare, de către un angajat Hurlstone Park. Serviciile de urgenţă au fost nevoite să apeleze la descarcerare pentru a scoate cele două victime. Din nefericire ambii au fost declaraţi morţi la faţa locului. 

Esther Carlsile, nepoata cuplului spune că: „Cei doi au fost împreună 23 de ani şi s-au iubit profund. Peter se mai întrista uneori şi spunea că nu crede ca va ajunge la 60 de ani. Îmi aduc aminte că singura dată când s-a înfuriat a fost când am sugerat că ar putea avea sindrom de stres post-traumatic şi că i-ar prinde bine puţin ajutor” 

Cuplul a lăsat un carnet cu parole pentru dispozitivele lor electronice şi sugestii pentru ce să se întâmple cu cenuşa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Soţ şi soţie, găsiţi morţi în maşină după ce au decis să-şi pună capăt zilelor împreună, în Marea Britanie. Biletul găsit de poliţişti: „Niciunul dintre noi nu poate trăi fără celălalt”