Antena Meniu Search
x

Soţia lui Alexei Navalnîi a fost arestată în Moscova, la scurt timp după ce fusese văzută în rândul protestatarilor

Soţia lui Alexei Navalnîi, Yulia Navalnaya, a fost arestată la Moscova, în apropiere de locul uneia dintre manifestaţiile de susţinere a opozantului Kremlinului. Protestatarii care au ieşit în stradă au avut de îndurat temperaturi chiar şi de minus 50 de grade.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 23.01.2021, 19:11

Protestatarii care au ieşit în stradă au avut de îndurat chiar şi temperaturi de minus 50 de grade
Soţia lui Alexei Navalnîi a fost arestată în Moscova, la scurt timp după ce fusese văzută în rândul protestatarilor - Profimedia Images
  • Yulia Navalnaya, soţia opozantului Kremlinului, a fost arestată
  • Susținătorii lui Alexei Navalnîi au îndurat temperaturi de -50 de grade

Soţia lui Alexei Navalnîi, Yulia Navalnaya, a fost arestată, sâmbătă, la Moscova, unde a avut loc una dintre manifestaţiile de susţinere a opozantului Kremlinului, relatează news.ro, citând surse CNN. 

Aceasta a postat pe Instagram o imagine cu ea la protest, cu menţiunea: ''Ce binecuvântare că sunteţi aici! Mulţumesc!''.

Ulterior, în social media au apărut imagini cu aceasta în timp ce era oprită de poliţie, la intrarea într-o staţie de metrou din centrul Moscovei, chiar lângă locul în care erau strânşi mai mulţi protestatari. Apoi, ea a fost văzută în timp ce era escortată la o dubă a poliţiei.

Susținătorii lui Alexei Navalnîi au îndurat temperaturi de -50 de grade

Numeroase persoane au fost arestate în timpul protestelor masive din Rusia, în sprijinul opozantului Alexei Navalnîi. De la Moscova la Vladivostok, oamenii au cerut eliberarea acestuia.

Alexei Navalnîi a fost arestat la întoarcerea din Germania, după ce un tribunal rus a dispus plasarea în detenţie a opozantului pe o peroadă de 30 de zile, începând de la data controversatei sale arestări. 

Otrăvit cu un agent neurotoxic de tip noviciok şi aflat în comă, Alexei Navalnîi s-a aflat în convalescenţă în Germania, în ultimele cinci luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Soţia lui Alexei Navalnîi a fost arestată în Moscova, la scurt timp după ce fusese văzută în rândul protestatarilor