Antena Meniu Search
x

Video "Stăm în faţa voastră, dar suntem morți pe interior". Declaraţia emoţionantă a mirilor care au supravieţuit infernului din Irak. Mireasa, încă în stare de şoc

Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, însă s-a transformat în coșmar. Mirii irakieni la nunta cărora au murit peste o sută de invitaţi şi cel puţin 150 au ajuns în spital au acordat primul interviu. Tinerii spun că sunt morţi în interior şi nu mai pot trăi în comunitatea în care s-au născut pentru că se simt vinovaţi. 

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 22:00

Revan și Haneen erau în mijlocul ringului de dans în momentul în care petrecerea lor de nuntă s-a transformat într-un film de groază. În doar câteva secunde, sala de evenimente a fost cuprinsă de flăcări şi obiecte incandescente au început să cadă peste ei şi invitaţii lor. Cuplul mărturiseşte că nu mai poate trăi în comunitate din cauza vinei care îi apasă.

"E adevărat, suntem în viaţă şi stăm în faţa voastră, dar suntem morți pe interior. Suntem pustiiţi. Suntem ca nişte stafii. De fiecare dată când încercăm să fim fericiţi, ceva tragic se întâmplă şi distruge acea fericire", au declarat cei doi miri.

Cei doi miri şi-au pierdut familia şi prietenii

Încă în stare de şoc, la mai bine de o săptămână de la tragedie, mireasa nu mai poate vorbi. 10 dintre rudele ei, inclusiv mama și fratele, au pierit în foc. Mirele a pierdut şi el 15 prieteni şi rude şi doar o minune a făcut ca ei să scape cu viaţă. 

"Mi-am apucat soţia de mână şi am tras-o după mine, nu putea să meargă din cauza rochiei. Am continuat să trag de ea și să o scot prin intrarea de la bucătărie, în timp ce oamenii fugeau și o călcau în picioare. Picioarele ei sunt încă umflate", a mărturisit bărbatul.

Incendiul care a izbucnit pe 26 septembrie într-o sală de nunți din nordul Irakului, a fost pus pe seama neglijenței grave și a lipsei de măsuri de siguranță. În sala care avea o capacitate de numai 400 de persoane, angajaţii localului au înghesuit 900. 10 persoane au fost arestate până acum, printre ei proprietarul sălii de evenimente, ospătari şi trei angajaţi ai firmei care s-a ocupat de focul de artificii.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Stăm în faţa voastră, dar suntem morți pe interior". Declaraţia emoţionantă a mirilor care au supravieţuit infernului din Irak. Mireasa, încă în stare de şoc