Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini incredibile din SUA. Un tânăr a ieşit la plimbare cu maşina decapotabilă, în plin 'uragan polar'

Furtuna polară care a lovit trei sferturi din populaţia Statelor Unite face în continuare ravagii pe zone întinse. Unii, însă, au sfidat la maximum vremea.

de Redactia Observator

la 06.01.2018 , 22:55

Furtuna polară care a lovit trei sferturi din populaţia Statelor Unite face în continuare ravagii pe zone întinse. Cinci state americane au decretat stare de urgenţă din cauza temperaturilor extreme. În unele zone, se resimt aproape minus 70 de grade Celsius, scrie presa de peste ocean. Unii, însă, au sfidat la maximum vremea extremă.

Pe coasta Atlanticului, "uraganul polar" a adus, pe lângă viscol şi ger, şi inundaţii violente. În mai multe localităţi, apele oceanului s-au revărsat pe străzi şi au îngheţat sloi. Sute de oameni au rămas blocaţi în case, iar echipele de intervenţie s-au folosit de utilaje grele, pentru a-i salva. 

În Rhode Island, tot pe malul Atlanticului, singurii care se mai aventurează pe străzi sunt şoferii utilajelor de deszăpezire. 

Vezi și

În plină furtună, un tânăr a fost surprins mergând cu o maşină decapotabilă. Aventura nu a durat însă prea mult. Americanul a rămas blocat între nămeţi.

La New York, stat în care locuiesc şi foarte mulţi români, autorităţile au decretat stare de urgenţă. A nins zile în şir, iar râul Hudson a îngheţat. 

Frigul a ajuns până în Florida, stat renumit pentru clima sa blândă. Aici, apa oceanului a ajuns aproape la minus 10 grade Celsius şi sute de broaşte ţestoase au fost salvate după ce aproape au îngheţat, în larg.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Imagini incredibile din SUA. Un tânăr a ieşit la plimbare cu maşina decapotabilă, în plin 'uragan polar'