Antena Meniu Search
x

Staţiunea Bukovel din Ucraina, lecţie de turism

Staţiunea Bukovel din Ucraina nu înseamnă doar pârtii lungi şi bine întreţinute de schi. Turiştii care ajung acolo trebuie să se înarmeze cu mult curaj, pentru că îi aşteaptă plimbări cu bicicleta suspendată pe cabluri, tiroliene care îţi taie respiraţia.

de Redactia Observator

la 03.03.2019, 00:14

Vezi și

Staţiunea Bukovel din Ucraina nu înseamnă doar pârtii lungi şi bine întreţinute de schi. Turiştii care ajung acolo trebuie să se înarmeze cu mult curaj, pentru că îi aşteaptă plimbări cu bicicleta suspendată pe cabluri, tiroliene care îţi taie respiraţia şi centre spa moderne pentru relaxare.

Un grup de turiști români ne poate spune cu mâna pe inimă că au simţit gustul aventurii extreme. S-au plimbat cu bicicleta în aer, mai bine de 500 de metri. Suspendaţi pe cabluri, turiştii sunt sfătuiţi să nu se uite în jos, mai ales că sub ei se află un lac îngheţat. Chiar şi aşa, unii s-au încumetat să-şi facă selfie-uri, să aibă ce le arăta prietenilor care nu găsesc aşa ceva în România.

Frumuseţea zonei nu-i lasă indiferenţi nici pe cei mai exigenţi turişti. Care pot admira natura în nenumărate feluri. Cea mai mare staţiune de schi din Europa de Est pune la dispoziţia iubitorilor de adrenalină tiroliene lungi de aproape 1.200 de metri, dar şi sărituri cu coarda dintr-un turn înalt cât un bloc de 10 etaje.

Ucrainienii s-au gândit şi la cei care preferă derdeluşul. Găsesc aici 3 kilometri de pârtie pentru săniuş care funcționează numai pe nocturnă.

După orele petrecute în aer liber, în cochetul orăşel de la poalele Carpaţilor, turiştii se refugiază în centrele spa.

Petrecerile pentru români continuă în Bukovel, mai ales că unităţile de cazare sunt ocupate în această perioadă în proporţie de 80%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Staţiunea Bukovel din Ucraina, lecţie de turism