Antena Meniu Search
x

Stațiunea Bukovel din Ucraina, prețuri cu 40% mai mici ca în România

Nicio petrecere nu este mai frumoasă ca ultima. De asta s-au convins şi românii aflaţi în vacanţă la vecinii din Ucraina, în staţiunea Bukovel. Acolo unde au descoperit condiţii impecabile şi preţuri cu 40% mai mici ca-n România.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 00:38

Vezi și

Nicio petrecere nu este mai frumoasă ca ultima. De asta s-au convins şi românii aflaţi în vacanţă la vecinii din Ucraina, în staţiunea Bukovel. Acolo unde au descoperit condiţii impecabile şi preţuri cu 40% mai mici ca-n România. Turiştii au un singur gând: să revină cât mai curând la poalele Carpaţilor. Şi o vor face cu siguranţă, pentru că locurile de cazare sunt deja rezervate aproape complet în weekendurile viitoare.

După 4 zile în care au schiat ca în Alpi, turiştii români au fost răsfăţaţi, la plecare, şi pe ringul de dans. Barmanii au avut grijă ca paharele să fie tot timpul pline cu cockteiluri exotice.

Numai într-o săptămână, în Bukovel, staţiune aflată la fix 100 de kilometri de graniţa Ucrainei cu România, au fost peste 2.000 de români. DJ-ii le-au învăţat gusturile muzicale, aşa că ringul a devenit imediat neîncăpător.

O vacanţă de 5 zile în Bukovel la un hotel de 4 stele costă 400 de euro. În aceşti bani, intră 2 mese pe zi, sky-pass, acces nelimitat la spa, dar şi la faimoasele petreceri apres schi.

În Poiana Braşov, românii plătesc pentru aceeaşi perioadă 500 de euro, însă au doar mic dejun, iar pentru sky-pass, iubitorii de sporturi extreme trebuie să mai scoată din buzunar încă 100 de euro.

În staţiunea din Ucraina, sezonul de schi începe la sfârşitul lui noiembrie şi ține până în aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Stațiunea Bukovel din Ucraina, prețuri cu 40% mai mici ca în România