Antena Meniu Search
x

Ștefan, un tânăr român din Italia, a murit în noaptea de Înviere. Mașina băiatului de 20 de ani a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit într-o prăpastie

Sfârşit tragic pentru un tânăr român, în Italia. Ştefan Velea a pierit la doar 20 de ani într-un tragic accident, în noaptea de Înviere, după o seară petrecută cu prietenii. În timp ce se deplasa pe drumul provincial din Lisciano, la granița dintre Marche și Abruzzo, mașina băiatului a lovit balustrada unui pod și s-a prăbușit în gol aproximativ zece metri într-o prăpastie.   

de Redactia Observator

la 06.05.2024, 13:26

Ștefan, un tânăr român din Italia, a murit în noaptea de Înviere. Mașina băiatului a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit 10 metri într-o prăpastie - emmelle.it

Potrivit publicației Corriere Adriatico, tânărul se afla la volanul propriului autoturism, un Opel Corsa, când, din motive care sunt în curs de investigație de către carabinieri, a lovit balustrada unui pod și a căzut în gol aproximativ zece metri. Mașina și-a încheiat cursa în albia râului.

Aceasta este reconstituirea accidentului rutier care i-a curmat viața lui Ștefan Velea, un român de 20 de ani, rezident în oraşul Ascoli din regiunea italiană Marche. Tragedia s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, de-a lungul drumului provincial Lisciano, la granița dintre Marche și Abruzzo, mai precis în localitatea Gabbiano di Civitella del Tronto, în Abruzzo.

Mașina românului a rămas fără plafon

Nimeni nu a observat ieșirea de pe șosea a mașinii, așa că alarma a fost dată de părinții băiatului abia duminică dimineață. Văzând că tânărul nu s-a întors acasă, au început să-l caute împreună cu alți membri ai familiei. Descoperirea tragică a avut loc în jurul orei 10, când unchiul tânărului a găsit mașina. Bărbatul a observat balustrada distrusă a podului, apoi Opelul Corsa cu trupul lui Ștefan la bord. În acel moment au început operațiunile de salvare, coordonate de pompieri, în faţa cărora s-a derulat o scenă dramatică: mașina, după ce a rupt balustrada, a căzut, izbindu-se și rostogolindu-se până când a rămas fără plafon.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, în ciuda eforturilor, pentru tânărul român nu s-a mai putut face nimic. Căderea de pe pod nu i-a mai lăsat nicio șansă de supraviețuire.

Autoritățile investighează acum cauzele accidentului. Nu exclud posibilitatea ca asfaltul ud sau un atac de panică să fi dus la ieșirea de pe șosea a mașinii. 

Ștefan se întorcea acasă după o seară petrecută cu prietenii

Velea, născut în Italia din părinți români, se întorcea acasă după o seară petrecută cu prietenii când mașina sa a căzut în albia râului, la doar câțiva metri de localitatea Gabbiano. Operațiunile salvatorilor au fost complicate, trupul tânărului fiind extras din epavă abia în după-amiaza zilei de duminică. La fața locului s-au aflat și carabinierii din Civitella del Tronto, chemați să efectueze ancheta și să reconstituie dinamica tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Ștefan, un tânăr român din Italia, a murit în noaptea de Înviere. Mașina băiatului de 20 de ani a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit într-o prăpastie