Antena Meniu Search
x

Dramă la Cirque du Soleil. Unul dintre acrobaţii experimentaţi s-a prăbuşit pe scenă de la înălţime şi a murit

Un spectacol al celebrei trupe Cirque du Soleil s-a încheiat groaznic! Unul dintre acrobaţi s-a prăbuşit pe scenă, de la înălţime, în timpul unei cascadorii.

Vezi și

Un spectacol al celebrei trupe Cirque du Soleil s-a încheiat groaznic! Unul dintre acrobaţi s-a prăbuşit pe scenă, de la înălţime, în timpul unei cascadorii pe care o executa în premieră. Incidentul dramatic a avut loc în faţa a sute de spectatori.

Sunt ultimele clipe din viaţa lui Yann Arnaud. Avea 38 de ani şi era unul dintre acrobaţii vechi ai trupei Cirque du Soleil. A scăpat sfoara, în timpul unei cascadorii realizată în premieră şi a căzut pe scenă, de la patru metri înălţime. 

Cu o experienţă de peste 15 ani, Yann Arnaud era considerat unul dintre cei mai buni membri ai trupei. Pentru cascadoria riscantă, se pregătise aproape un an. Cu câteva ore înainte de tragedie, se declara nerăbdător să arate acrobaţia publicului din Florida. 

În urma incidentului, bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, însă viaţa lui nu a mai putut fi salvată. Nu este primul membru al trupei Cirque de Soleil care îşi pierde viaţa pe scenă. În urmă cu cinci ani, o acrobată a murit tot în urma unei cascadorii în aer, în Las Vegas, iar fiul unuia dintre fondatorii Cirque du Soleil s-a stins din viaţă în timpul pregătirilor unui spectacol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Dramă la Cirque du Soleil. Unul dintre acrobaţii experimentaţi s-a prăbuşit pe scenă de la înălţime şi a murit