Antena Meniu Search
x

Studiourile Harry Potter de lângă Londra, redeschise pentru fani

Fanii şcolii de vrăjitori Hogwarts au motive de bucurie. Pentru prima dată de la debutul pandemiei, Studiourile Harry Potter de lângă Londra s-au redeschis, iar vizitatorii pot să descopere lumea magiei creată de scriitoarea J. K. Rowling.

de Redactia Observator

la 21.08.2020, 17:12

Vezi și
  • Organizatorii au redus numărul vizitatorilor la 25% din capacitatea normală şi au luat precauţii suplimentare.
  • Toată lumea poartă măşti, accesul se face în sens unic.

Tururile se fac la capacitate semnificativ redusă şi au fost implementate măsuri de securitate sanitară şi de distanţare socială. Organizatorii au însă şi o surpriză pentru fani: o nouă expoziţie.

Pentru prima dată din luna martie, fanii lui Harry Potter îşi pot face din nou rezervări pentru turul organizat de Studiourile Warner Bros din apropierea Londrei, unde au fost filmate superproducţiile de succes.

Organizatorii au redus numărul vizitatorilor la 25% din capacitatea normală şi au luat precauţii suplimentare. Toată lumea poartă măşti, accesul se face în sens unic, iar, pe parcursul turului, în zonele cheie, au fost amenajate locuri speciale astfel încât fanii să aibă parte de vizibilitate maximă, dar şi să respecte distanţarea socială.

Geoff Spooner: Am încercat cu adevărat să ne asigurăm ca vizitatorii să aibă parte de aceeaşi experienţă, pe cât posibil, ca înainte de COVID.

Turul include acum o nouă expoziţie, dedicată Casei Viperinilor care a fost construită în perioada când studiourile au fost închise.

Geoff Spooner: Acum, când oamenii încep turul, vor ajunge în Holul Mare, care este personalizat cu steguleţe viperine, aşa cum a fost prezentat la finalul lui "Harry Potter şi Piatra Filosofală". Şi apoi, pe parcursul turului, sunt diverse costume pe care oamenii nu le văd de obicei aici, de la toate superstarurile Casei Viperinilor, iar aici, pe scena J, în spatele meu, poţi vedea acest decor uimitor, magnific, din salonul Viperinilor.

Unele zone incluse în mod obişnuit în tur vor fi închise vizitatorilor, iar cafenelele şi magazinele vor accepta doar plata contactless. De la inaugurare, în 2012, Turul Harry Potter este una dintre atracţiile cele mai populare în rândul turiştilor, la nivel mondial.

Seria de filme "Harry Potter" se află pe locul al treilea în topul francizelor cinematografice, cu încasări de peste 9 miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Studiourile Harry Potter de lângă Londra, redeschise pentru fani