Antena Meniu Search
x

SUA își avertizează cetățenii cu privire la riscurile unor atentate teroriste în Europa de Crăciun

SUA a emis o avertizare de călătorie pentru Europa, îndemnându-i pe cetăţenii americani să fie ”prudenţi” din cauza ameninţărilor teroriste ”ridicate”.

SUA își avertizează cetățenii cu privire la riscurile unor atentate teroriste în Europa de Crăciun

Departamentul de Stat al SUA a emis, astăzi, o avertizare de călătorie pentru Europa, îndemnându-i pe cetăţenii americani care vor călători pe acest continent în perioada sărbătorilor de iarnă să fie ”prudenţi” din cauza ameninţărilor teroriste ”ridicate”, relatează Daily Mirror.

Avertizarea de călătorie adresată cetăţenilor americani care vor călători în Europa în perioada sărbătorilor de iarna va expira la 31 ianuarie.

Departamentul de Stat ”îi atenţionează pe cetăţenii americani în legătură cu riscul ridicat de atentate teroriste ce ar putea avea loc pe teritoriul Europei, în mod special în perioada sărbătorilor de iarnă”, scrie Mediafax.

Această avertizare vine după ce, în 2016, un militant al reţelei teroriste Stat Islamic a intrat cu un camion în mulţimea aflată la un târg de Crăciun din Berlin, omorând 12 oameni. În plus, în noaptea de anul nou, un atac armat a avut loc în interiorul unui club din Istanbul, soldat cu 39 de morţi, a atras atenţia Departamentul de Stat al SUA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » SUA își avertizează cetățenii cu privire la riscurile unor atentate teroriste în Europa de Crăciun