Antena Meniu Search
x

Tâlhari români, prinși după ce au dat zeci de spargeri în benzinării din Italia. Ultima dată au furat 35.000 de euro. I-a dat de gol un BMW roșu cu numere de Galați

Patru români care au dat zeci de spargeri în benzinării din Italia, de tipul Self Service, au fost arestați de polițiștii din Abruzzo, în urma unei operațiuni care a durat aproximativ trei luni, scrie presa locală.

Patru români care au dat zeci de spargeri în benzinării de tip Self Service din centrul Italiei au fost arestați de polițiștii din Osimo, în urma unei operațiuni care a durat aproximativ trei luni, scrie presa locală.

Românii au dat zeci de lovituri în benzinării din provinciile Abruzzo și Marche, având același mod de operare.

La primele ore ale dimineații, după ce în prealabil observau bine zona, spărgeau benzinăriile de tip Self Service și fugeau de la locul faptei cu un BMW Seria 3 de culoare roșie, înamatriculat în România.

Timp de trei luni, carabinierii au desfășurat o operațiune amplă pentru găsirea celor patru tâlhari, care la ultima lor spargere au reușit să fugă cu nu mai puțin de 35.000 de eruo.

Pe acelaşi subiect

În noaptea de sâmbătă spre duminică, românii au încercat să dea o nouă lovitură în localitatea Marotta, polițiștii fiind de această dată pe urmele lor. Însă, pentru că alarma s-a declanșat, hoții au fugit fără nicio pradă.

Însă, tâlharii nu s-a lăsat păgubași și au vrut să dea o nouă lovitură, în aceeași noapte, în apropiere de Fano, unde au și fost prinși.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tâlhari români, prinși după ce au dat zeci de spargeri în benzinării din Italia. Ultima dată au furat 35.000 de euro. I-a dat de gol un BMW roșu cu numere de Galați