Antena Meniu Search
x

Tânărul din Constanța ucis în Italia a fost înjunghiat în somn de subalternul său

Un tânăr din Constanţa a fost ucis în somn de colegul de apartament. Crima a avut loc în apropiere de Veneţia. Acolo, cei doi români munceau împreună.

Vezi și

Un tânăr din Constanţa a fost ucis în somn de colegul de apartament. Crima a avut loc în apropiere de Veneţia. Acolo, cei doi români munceau împreună, iar victima ar fi fost chiar şeful agresorului. A acceptat să împartă aceeaşi locuinţă, deşi nu se înţelegeau foarte bine. Suspectul are 28 de ani şi le-ar fi spus anchetatorilor că l-a ucis pentru că era excesiv de autoritar.

Scenele de groază au avut loc la ora 5 dimineaţa, într-un imobil din Mira, o suburbie a Veneţiei.

Gheorghe Şuţă avea 36 de ani. Era angajat pe un şantier naval din regiune. De curând, îl luase în gazdă pe unul dintre subalternii săi, tot român. Erau amândoi din Constanţa, însă relaţia dintre ei ar fi fost tensionată. Se certau des, spun colegii lor.

Anchetatorii italieni cred că Gheorghe Şuţă a fost înjunghiat în somn şi nu a avut nici ce mai mică şansă să se apere. Martor la toată scena a fost cumnatul agresorului, care locuieşte în aceeaşi clădire. Trezit de zgomotele din camera alăturată, bărbatul l-a imobilizat pe ucigaş şi a alertat autorităţile.

Agresorul are 28 de ani. Se angajase pe şantierul naval în urmă cu o săptămână.

Gheorghe Şuţă era unul dintre cei mai buni angajaţi de pe şantierul naval la care lucra, spune şeful său. Colegii au organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia constănţeanului. Era căsătorit de trei ani şi avea un băieţel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tânărul din Constanța ucis în Italia a fost înjunghiat în somn de subalternul său