Antena Meniu Search
x

Tânăr de 17 ani, omorât în bătaie lângă un cinematograf, un altul a ajuns la spital în stare gravă, în Anglia

Un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa în mod tragic, omorât în bătaie în faţa unui cinematograf din Derbyshire. Poliţia nu are niciun suspect.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.06.2021, 10:58

În imagine: Maşini de poliţie englezeşti
Tânăr de 17 ani, omorât în bătaie lângă un cinematograf, un altul a ajuns la spital în stare gravă, în Anglia - Profimedia

Un echipaj de salvare a ajuns imediat la faţa locului după un apel de urgenţă, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, adolescentul nu a putut fi salvat. Incidentul teribil a avut loc în centrul orașului Swadlincote, Derbyshire, pe o alee din Coppice Side, lângă parcul comercial Pipeworks, sâmbătă, în jurul orei 22:40.

Un alt tânăr de 20 de ani a fost găsit în stare gravă şi transportat la spital, a spus poliția din Derbyshire. Cadrele medicale au anunţat însă că a fost stabilizat şi se află în afara oricărui pericol.

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru orice informaţii

Poliţia a deschis o anchetă după ce victima, în vârstă de 17 ani, a fost găsită decedată, cu răni extrem de grave pe corp, în urma atacului violent din faţa cinematografului.

„Suntem deosebit de interesaţi să vorbim cu oricine ar fi putut să se afle în zona Rink Drive, în spatele cinematografului Odeon sau Morrison’s și să fi observat incidentul sau să aibă imagini de pe camera de bord. Oricine care se afla în zonă între orele 22:00 și 23:00 aseară (sâmbătă, 12 iunie), care a asistat și a observat o activitate suspectă sau are orice alte informații care ar putea ajuta în cadrul anchetei este rugat să vină la secţie" a declarat un purtător de cuvânt al secţiei locale de poliţie.

„Eram la sală la ora 22:30, seara trecută, când am văzut maşinile de poliţie venind una după cealaltă în faţa clădirii, apoi ofiţerii au intrat în interior şi au rugat oamenii să nu iasă afară pentru moment. Nu mi s-a permis pentru aproximativ 20 de minute să părăsesc sala de sport. Când în final am ieşit afară am văzut o maşină de poliţie la Aldi, una la cinematograf, plus alte echipaje venind dinspre alee. Era şi o ambulanţă care a stat timp de aproximativ 5-10 minute în faţă. Poliţia alerga de jur împrejur. Am fost şocat. Nu am mai văzut așa ceva în Swadlincote” a povestit un martor aflat în zonă la scurt timp după incident, potrivit Mirror.

„Este destul de şocant dacă este cu adevărat grav. Sper că sunt ok, oricine ar fi victimele. Poţi spune ce vrei despre oraşul ăsta, dar nu vezi prea des aşa ceva” a adăugat un alt trecător.

Anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate circumstanţele producerii tragediei, dar şi cine este vinovat pentru moartea adolescentului de 17 ani şi rănirea gravă a tânărului în vârstă de 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tânăr de 17 ani, omorât în bătaie lângă un cinematograf, un altul a ajuns la spital în stare gravă, în Anglia