Antena Meniu Search
x

Un tânăr care s-a filmat în timp ce linge produsele aflate pe raft, în magazin, acuzat de amenințare teroristă, în SUA

Un tânăr din orașul Warrenton, Virginia, SUA, a fost arestat sub acuzația de amenințare teroristă, după ce s-a filmat în timp ce linge mai multe produse aflate pe raft, într-un supermarket. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.03.2020, 11:23

Tânărul de 26 de ani a fost raportat autorităților
Un tânăr care s-a filmat în timp ce linge produsele aflate pe raft, în magazin, acuzat de amenințare teroristă, în SUA - indy100.com
  • Tânărul de 26 de ani a fost raportat autorităților.
  • El a fost arestat sub acuzația de amenințare teroristă.

Un tânăr din orașul Warrenton, Virginia, SUA, a fost arestat sub acuzația de amenințare teroristă, după ce s-a filmat în timp ce linge mai multe produse aflate pe raft, într-un supermarket. 

"Cui îi e frică de coronavirus?", a fost mesajul postat Cody Pfister, 26 de ani, alături de un material video care îl arată cum linge produsele.

Clipul s-a răspândit rapid în toată lumea, poliția din Warrenton fiind contactată inclusiv de persoane din Olanda, Irlanda și Regatul Unit, care au raportat conținutul video.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Luăm aceste plângeri foarte în serios și dorim să le mulțumim tuturor celor care au raportat videoclipul, pentru ca problema să poată fi rezolvată", a anunțat poliţia locală, într-un comunicat postat pe Facebook.

Potrivit indy100.com, Poliția l-a arestat pe individ, acesta fiind acuzat de amenințare teroristă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un tânăr care s-a filmat în timp ce linge produsele aflate pe raft, în magazin, acuzat de amenințare teroristă, în SUA