Antena Meniu Search
x

Un tânăr a omorât o puma cu propriile mâini şi a povestit cum s-a întâmplat totul (Video)

Povestea lui Travis Kauffman a devenit virală, de când a alergat prin sălbăticia din Colorado și a avut parte de o adevărată luptă pentru supravieţuire, împotriva unei pume.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.02.2019, 14:35

Travis a învins puma cu propriile mâini
Tânărul a povestit cum a reuşit să supravieţuiască în lupta cu fiara - Unsplash/ Youtube/The Denver Post

Povestea lui Travis Kauffman a devenit virală, de când a alergat prin sălbăticia din Colorado și a avut parte de o adevărată luptă pentru supravieţuire, împotriva unei pume.

Tânărul a povestit cum se afla într-o drumeţie şi a auzit sunetul subtil al acelor de pin mişcându-se. Deşi, de obicei nici nu băga de seamă, de această dată a simţit că ar putea fi vorba de un animal sălbatic.

Teama sa s-a adeverit, când, în câteva secunde, puma, cunoscută drept leul de munte, s-a năpustit asupra sa. Din acel moment a început o luptă acerbă pentru supravieţuire.

“Se urcase pe mine şi se apropia de faţa mea, aşa că mi-am pus mâinile în faţă pentru a mă apăra, moment în care m-a apucat de mână, de încheietură şi a început să-mi dea gheare pe faţă şi gât.” a povestit tânărul de 31 de ani.

“Atunci, din frică, am dezvoltat o reacţie de luptă, pentru a mă apăra”.

"Pentru că sunt un proprietar de pisică, știu că ghearele din spate sunt destul de periculoase atunci când vine vorba de un atac. Și eram destul de îngrijorat de ghearele pe care tocmai le înfipsese în zona stomacului și cea înghinală.

"Am reușit să-mi schimb greutatea și să-i pun un picior pe gât ... Am împins gâtul cu piciorul drept și doar încet, după câteva minute am crezut că o să o înving, dar a început să mă atace din nou şi să mă zgârie mai tare. Câteva minute mai târziu a încetat să se mai miște".

O purtătoare de cuvânt pentru Colorado Parks and Wildlife, Rebecca Ferrell, a dezvăluit că leul de munte, supranumit puma a fost sufocată şi doar astfel, tânărul a reuşit să îşi salveze viaţa. Şi bine a făcut, instinctul l-a ajutat să se apere.

"Cu siguranţă nu e ceva ce auzi în fiecare zi” a spus Ferrel. "Știm că sună greu de crezut, dar instinctul său de supraviețuire s-a născut în acel moment și a făcut ce a trebuit să facă".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cercetările au dezvăluit faptul că puma avea mai puţin de un an şi probabil tocmai învăţa să vâneze, dar în ciuda eforturilor iniţiale ale omului de a o speria, sperând să se îndepărteze, felina a făcut alegerea greşită de a-l ataca, conform LadBible.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un tânăr a omorât o puma cu propriile mâini şi a povestit cum s-a întâmplat totul (Video)