Meniu
Search
x

Tânăr pe trotinetă filmat când încearcă să depășească o mașină, cu peste 100km/h (Video)

Un tânăr pe trotinetă electică a fost filmat când încearcă să depășească o mașină, rulând cu peste 100km/h, pe o șosea din Spania. 

De Ana Maria Ghiarasim la 05.10.2020, 09:06
  • Momentul a fost filmat de un șofer pe o porțiune de drum în afara unei localități.
  • Fenomenul trotinetelor electrice a luat amploare și în România, unde oricine poate acum, contra unei sume modice, să închirieze ori să cumpere un astfel de vehicul.

Momentul a fost filmat de un șofer aflat în trafic, uluit de ceea ce vede în fața lui. 

În imaginile postate pe Internet se vede cum șoferul care filmează întreaga scenă accelerează iar acul vitezometrului trece de 100 de kilometri pe oră, însă tot nu ajunge trotineta electrică din fața lui. 

Potrivit Il Messaggero, ”cursa” se petrece pe o porțiune de drum în afara unei localități, unde exista o restricție de viteză de 60 de km/h.

Cel mai probabil este vorba de o trotinetă modificată în așa fel încât să ocolească limitatorul de viteză.

Fenomenul trotinetelor electrice a luat amploare și în România, unde oricine poate acum, contra unei sume modice, să închirieze ori să cumpere un astfel de vehicul. Din păcate, însă, puțini dintre cei care le folosesc cunosc regulile de circulație. Din păcate, nici polițiștii nu pot ajuta prea mult în această ecuație, pentru că legea care le-ar permite să-i amendeze nu are norme de aplicare.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tânăr pe trotinetă filmat când încearcă să depășească o mașină, cu peste 100km/h (Video)