Antena Meniu Search
x

George, un tânăr român de 20 de ani, și-a găsit moartea pe acoperișul unui vagon de tren, în Italia

George Alexandru Ciobanu, un tânăr român din Italia în vârstă de 20 de ani, și-a găsit sfârșitul pe acoperișul unui tren, după un gest necugetat. Era cu fratele lui și câțiva prieteni atunci când s-a urcat pe un acoperiș și a sărit pe un vagon de tren.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.07.2020, 21:45

George, un tânăr român de 20 de ani, și-a găsit moartea pe acoperișul unui vagon de tren, în Italia
O cascadorie nereușită l-a costat viața pe tânărul român - Profimedia Images | imagine ilustrativă
  • George, practicant de parkour, a încercat să sară pe un vagon de tren
  • Controlorii l-au găsit mort, a doua zi

Tragedia a avut loc joi seara, în jurul orei 22:00. Tânărul, un practicant de parkour, o disciplină de antrenament ce presupune cățărarea și săritul peste tot felul de construcții sau obstacole din mediul urban, urma să se urce în trenul în stația Levico Terme, pentru a ajunge acasă, în localitatea Pergine.

În timp ce fratele lui și prietenii sa-au urcat în tren, George a avut o idee care i-a adus sfârșitul. S-a cățărat pe un acoperiș din stație, după care a sărit către moarte.

În mod bizar, deși ceilalți amici au ajuns cu siguranță acasă, nimeni nu s-a gândit că tânărul român ar fi putut păți ceva. Părinții au fost cei care au dat alarma, după dispariția lui.

Potrivit ilgiornale.it, vineri dimineața, în jurul orei 7:00, controlorii de tren au observat un picior pe o garnitură de tren, în stația Primolano.

La fața locului au ajuns mai mulți pompieri, care inițial sau asigurat că nu vor fi electrocutați în timp ce îl dau jos pe tânăr. Conform sursei citate, nici nu s-a pus problema unui tentative de a-l salva, deoarece George era mort de ore întregi.

A fost deschisă o anchetă, iar polițiști specializați au ridicat mai multe probe și au luat interviuri, în speranța că vor elucida circumstanțele în care a murit tânărul român. Varianta electrocutării a fost exclusă, deoarece garnitura funcționa cu un motor diesel. Cel mai probabil, George s-a asfixiat sau s-a lovit puternic la cap.

Medicii legiști vor efectua o autopsie, pentru a afla mai multe detalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » George, un tânăr român de 20 de ani, și-a găsit moartea pe acoperișul unui vagon de tren, în Italia