Antena Meniu Search
x

O tânără de 18 ani şi-a pus capăt zilelor la 3 luni după ce a fost drogată şi batjocorită într-o vacanţă, în Grecia

O mamă a lansat un avertisment pentru tineri pentru a avea mare grijă în compania persoanelor cu care aleg să meargă la petreceri, după ce şi-a pierdut fiica de doar 18 ani, un coşmar pentru orice părinte.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.01.2020, 17:16

Julie Crowe avea 18 ani
O tânără de 18 ani şi-a pus capăt zilelor după ce a fost drogată şi batjocorită - Facebook/ Julie Crowe

O mamă a lansat un avertisment pentru tineri pentru a avea mare grijă în compania persoanelor cu care aleg să meargă la petreceri, după ce şi-a pierdut fiica de doar 18 ani, un coşmar pentru orice părinte.

Tânăra a ales să îşi pună capăt zilelor nemaisuportând trauma prin care a trecut după ce a fost drogată şi batjocorită la o petrecere.

Julie Crowe, în vârstă de 18 ani, plecase într-o vacanţă alături de prieteni în Zante, Grecia.

Adolescenta a decis să pună capăt suferinţei trei luni mai târziu, fiind sigură că nu va putea trece niciodată peste durere şi că nu va obţine dreptatea în justiţie, în urma celor întâmplate.

Mama ei, Anna, şi familia fetei au fost devastate la aflarea cumplitei veşti.

„Julie s-a întors din Grecia complet diferită. Pe deoparte încerca să se comporte normal, să îşi reia activităţile obişnuite, dar pe de altă parte era complet distrusă şi nu reuşea să îşi umple golul după toate astea. Am fost avertizaţi de psihologul şcolii că va trebui urmărită întrucât se afla într-o stare extrem de fragilă” a povestit mama ei, Anna.

Julie a fost pe punctul de a fi agresată de două ori în prima noapte petrecută în Grecia, atunci când a mers alături de nişte prieteni la un club de noapte.

Un bărbat a încercat să o sărute, iar altul a tras de hainele ei, însă a reuşit să scape. Două nopţi mai târziu însă, într-un moment de neatenţie, cineva i-ar fi pus în băutură droguri.

Pe măsură ce noaptea a evoluat, Julie a început să se simtă rău, motiv pentru care şi-a luat la revedere de la prieteni şi a mers la cazare, unde în faţa clădirii era aşteptată de un bărbat necunoscut.

A doua zi, tânăra de 18 ani s-a trezit complet şocată văzând pete de sânge pe tot cearşaful. Era plină de vânătăi şi o durea tot corpul. Atunci şi-a dat seama că ceva îngrozitor s-a întâmplat, însă nu îşi aducea aminte nimic din seara precedentă.

Anna, mamă a patru copii între care Julie, a povestit cum fiica ei era măcinată de ideea că nu va reuşi niciodată să afle cine i-a distrus viaţa, cine a batjocorit-o şi nu va putea niciodată să îşi găsească dreptatea.

„Absolut totul ochinuia. Sunt cuvintele ei, a fost bântuită de trauma celor întâmplate şi de gândul că nu îşi va primi niciodată dreptatea. S-a simţit neputincioasă şi totodată vinovată pentru decizia de a merge în acea vacanţă. Regreta mult, deşi mersese acolo doar pentru o vacanţă alături de prieteni.” a declarat femeia.

Mama a subliniat faptul că este de părere că tinerii cu vârsta între 18 şi 20 de ani sunt deosebit de vulnerabili, potrivit Mirror

„A lăsat un bilet de adio, dar nu vreau să vorbesc despre el. Julie a spus că nu vrea să ascundă ce i s-a întâmplat, acesta este motivul pentru care îi fac publică povestea. Nu intenţionez să sensibilizez pe nimeni, doar sper ca părinţii şi tinerii să fie conştienţi de faptul că sunt pericole la tot pasul. Trebuie să fie atenţi. Julie a fost o victimă uşoară, era foarte sensibilă şi avea încredere, vedea binele în fiecare persoană.” a mai spus mama fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » O tânără de 18 ani şi-a pus capăt zilelor la 3 luni după ce a fost drogată şi batjocorită într-o vacanţă, în Grecia